Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 163108
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 4 de maig de 2021 per la qual es corregeixen els errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de setembre de 2020 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones candidates admeses i de persones excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d’infermer/infermera d’urgències d’atenció primària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- A través de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 de maig de 2019 (BOIB núm. 69, de 23/5/2019) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermer/infermera d'urgències d'atenció primària dependents del Servei de Salut.

2.- Amb la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 18 juny de 2020 (BOIB núm. 116, de 30/6/2020), modificada per la resolució de data d'1 de juliol de 2020 (BOIB núm. 118, de 4/7/2020), es varen publicar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses i es varen designar les persones que integren el tribunal qualificador.

3.- El 10 de setembre de 2020 es va publicar en el BOIB núm. 57 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de setembre de 2020 per la qual es varen aprovar les llistes definitives de persones candidates admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermer/infermera d'urgències d'atenció primària dependents del Servei de Salut.

2.- S'han apreciat errors en la resolució esmentada en el punt anterior que s'han de corregir.

Fonaments de dret

1.- L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú estableix que les administracions públiques podran rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.- Rectificar els errors observats en la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de setembre de 2020 per la qual s'aproven les llistes definitives de persones candidates admeses i de persones excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermer/infermera d'urgències d'atenció primària.

2.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els taulers d'anuncis dels Serveis Centrals i en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació de la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en base als articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

Palma, 4 de maig de 2021

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

 

 

ANNEX

En l'annex 1 de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de setembre de 2020 per la qual s'aproven les llistes definitives de persones candidates admeses i de persones excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermer/infermera d'urgències d'atenció primària es corregeixen els següents errors:

1.- El senyor Raúl Baquero Gracia (2149****) que està inclòs en les llistes del  torn lliure i del torn de promoció interna ha de figurar només en la llista del torn de promoció interna.

2.- El senyor Raúl Fernández Aguilera (3171****) que està inclòs en les llistes del torn lliure i del torn de promoció interna ha de figurar només en la llista del torn lliure.

3.- La candidata amb el document d'identitat 4318**** és Esther Gomis Muñoz, en lloc d'Ester Gomis Muñoz com es va publicar.

4.- La senyora Teresa de Jesús Moragues Vives (3406****), i no Teresa Moragues Vives com es va publicar, que està inclosa en les llistes del torn lliure i del torn de promoció interna ha de figurar només en la llista de promoció interna.

5.- La candidata amb el document d'identitat Y256**** és Maria Chiara Siano, en lloc de Maria Chiara Siano Siano com es va publicar.