Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 160798
Proposta definitiva d’adjudicació per al proveïment de la direcció del Centre d’Atenció a la Infància i la Família del Departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, mitjançant la Resolució núm. 2021/112 de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals, de data 3 de maig de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Dia 8 de març de 2021 el Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, va aprovar les bases i la convocatòria per al proveïment de la Direcció del Centre d'Atenció a la Infància i la Família del Departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, i publicat al BOIB núm. 36 de 16 de març de 2021.

En data 16 d'abril de 2021 es publica la proposta provisional d'adjudicació del lloc de treball objecte de la convocatòria.

Finalitzat dia 23 d'abril de 2021 el termini per presentar reclamacions a la proposta provisional.

Com a titular del Departament de Serveis Generals, en exercici de les competències atribuïdes pel Decret de presidència núm. 425/2019 de 10 de juliol (BOIB núm. 95 ext. d'11 de juliol de 2019) en relació amb els Decrets de presidència núm. 421/2019 i núm. 69/2021 de 26 de febrer (BOIB núm. 28 de 27 de febrer de 2021),

RESOLC:

PRIMER. Adjudicar el lloc d'acord amb el quadre resum següent:

- DIRECCIÓ DEL CENTRE D'ATENCIÓ A LA INFÀNCIA I LA FAMÍLIA:

Sol·licitant

DNI

Lloc sol·licitat

Destinació

GRANELL CEBOLLA, MARIA INMACULADA

***8707**

DIRECCIÓ CENTRE D'ATENCIÓ A LA INFÀNCIA I FAMÍLIA

M

SEGON. Establir que la incorporació dels funcionaris al lloc de treball adjudicat es durà a terme d'acord amb l'establert a la base vuitena de les bases de l'esmentada convocatòria.

La qual cosa es comunica als efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, es pot interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de publicació, recurs d'alçada davant la Presidència del Consell Insular, sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no s'ha notificat la resolució i hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, 3 de maig de 2021

La consellera executiva de Serveis Generals

Noemí Gomila Carretero