Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 159267
Correcció d’errades de la Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s’estableixen les noves places de la Fundació Mallorca Turisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'estableixen les noves places de la Fundació Mallorca Turisme de dia 12 d'abril de 2021, publicat en el BOIB núm. 50, de 15 d'abril de 2021.

2. S'ha detectat una errada material a la Resolució del director que és necessari corregir.

Fonaments de dret

Article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que diu que les administracions publiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar l'apartat e) de la clàusula tercera  de l'Annex II de la Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de 12 d'abril de 2021, publicat al BOIB núm. 50, de 15 d'abril de 2021.

Allà on diu:

(...)

e) Estar en possessió del títol Mòdul de grau superior: administració i finances, o similar. O títol de FPII d'administració o similar o en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitza en el termini per presentar les sol·licituds. En cas de persones aspirants que no tenguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar l'homologació de la titulació exigida.

Hi ha de dir:

(...)

e) Estar en possessió del títol de batxillerat o de cicle de grau superior (tècnic superior d'administració i finances, o equivalent, o FPII d'administració o equivalent) o en cas d'estar en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitza en el termini per presentar les sol·licituds. En cas de persones aspirants que no tenguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar l'homologació de la titulació exigida.

2. Mantenir les candidatures presentades a la Fundació Mallorca Turisme per la convocatòria d'administratiu comptable.

3. Atorgar un termini de tres dies naturals per a la presentació de les noves candidatures de la convocatòria d'administratiu comptable, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficials de les Illes Balears.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 10 de maig de 2021

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordà