Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE COSTITX

Núm. 158972
Bases definitives reguladores de la convocatòria d'ajuts extraordinaris pels restaurants, que desenvolupen l'activitat al municipi de Costitx, que han hagut de realitzar inversions per adaptar-se a les mesures de prevenció de la pandèmia pel desenvolupament de la seva activitat, i inici del termini de presentació de sol·licituds

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el Termini d'exposició pública sense que s'hagin interposat reclamacions contra l'acord provisional d'aprovació de les Bases reguladores de la convocatoria d'ajuts extraordinaris pels restaurants, que desenvolupen la seva activitat al municipi de Costitx, que han hagut de realitzar inversions per adaptar-se a les mesures de prevenció de la pandèmia pel desenvolupament de la seva activitat,  (publicat al BOIB núm. 46 de 06/04/2021), per la qual cosa s'enten elevat a definitiu l'esmentat acord publicant-se el seu text íntegre, i s'inicia el termini de presentació de sol·licituds de dites ajudes.

BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA D'AJUTS EXTRAORDINARIS PELS RESTAURANTS, QUE DESENVOLUPEN L'ACTIVITAT AL MUNICIPI DE COSTITX, QUE HAN HAGUT DE REALITZAR INVERSIONS PER ADAPTAR-SE A LES MESURES DE PREVENCIÓ DE LA PANDÈMIA PEL DESENVOLUPAMENT DE LA SEVA ACTIVITAT.

PRIMER.- Àmbit d'aplicació.

L'Ajuntament de Costitx concedirà ajuts als Restaurnat del municipi de Costitx, que per la situació de crisi del Coronavirus COVID-19, i les mesures establertes amb l'Estat d'Alarma, han hagut de realitzar inversions per adaptar-se a les mesures de prevenció de la pandèmia per poder desenvolupar  la seva activitat.

SEGONA.- Objecte de la convocatòria.

L'ajut extraordinari que per realitzar inversions per adaptar-se a les mesures de prevenció de la pandèmia per desenvolupar la seva activitat econòmica pels restaurants del municipi de Costitx, té per objectiu el recolzament al teixit empresarial del municipi per tal de preservar així la seva activitat i els llocs de treball.

TERCERA.- Persones beficiaris i sol·licitants.

A aquest ajuts extraordinaris hi podran accedir els restaurant del municipi de Costitx, que desenvolupen la seva activitat al municipi, i que han hagut de realitzar inversions per adaptar-se a les mesures de prevenció de la pandèmia pel desenvolupament de la seva activitat.

Aquestes inversions s'han d'haver realitzat en data posterior a l'1 de juny de 2020 i fins a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

QUARTA.- Consignació pressupostària i quantia màxima total.

Per atendre les obligacions de contingut econòmic que es deriven de la concessió d'aquest ajuts d'aquesta convocatòria s'aprovarà crèdit adequat i suficient a la partida (47900) de l'any 2021. La consignació d'aquesta ajuda extraordinària tendrà un import màxim de 3000 €.

CINQUENA.- Compatibilitats.

Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre ajut d'una altra administració o organisme públic o privat rebut pel mateix concepte.

SISENA.- Tramitació.

Les sol·licituds individuals, segons el model de l'annex I es presentaran degudament complimentades i signades pel representant legal de l'activitat, al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Costitx. Amb la sol·licitud presentada s'entendrà  que s'accepten plenament aquestes bases per part dels interessats.

Les sol·licituds aniran acompanyades de la documentació següent:

-Certificació de l'AEAT, ATIB i TGSS de trobar-se al corrent de les obligacions tributàries i socials.

-Còpia de la llibreta bancària o certificat entitat bancària on consti el número de compte al qual s'hagi d'ingressar la subvenció que si s'escau es concedeixi a l'interessat.

-Annex II, declaració amb la descripció de les inversions realitzades per adaptar-se a les mesures per la prevenció pandèmia per desenvolupar la seva activitat.

-Factures justificatives de les inversions realitzades per import igual o superior a l'ajuda sol·licitada.

Aquests models de sol·licitud es trobaran a disposició dels interessats a l'Ajuntament de Costitx o a la pàgina web.

Si en la presentació de la sol·licitud s'observa alguna deficiència o hi manca algun document es requerirà a l'interessat per tal que en el termini màxim de 10 dies hàbils pugui esmenar la falta, amb advertiment que si en aquest termini no es produeix l'esmena i/o no s'aporta la documentació sol·licitada, s'entendrà que desisteix de la petició i s'arxivarà sense més tràmit.

SETENA.-  Termini de presentació de les sol·licituds.

El termini de presentació de les sol·licituds és d'un mes des de la publicació definitiva d'aquestes bases en el BOIB. No s'acceptarà cap sol·licitud presentada fora de termini.

VUITENA.- Concessió dels ajuts.

El termini de resolució de les sol·licituds d'ajuts no excedirà dels tres mesos des de la data de finalització del termini de presentació.

Una vegada rebudes les sol·licituds, l'ajut es concedirà  a cada un dels sol·licitants de manera proporcional a les inversions realitzades,  , fins a un màxim  total de 3000 €.

La manca de resolució dintre d'aquest termini produeix efectes desestimatoris.

NOVENA.- Protecció de dades de caràcter personal.

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter presonal, es posa de manifest que la informació facilitada pels peticionaris d'aquests ajuts quedarà protegida. Els interessats podran sol·licitar a l'administració municipal l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Amb la presentació de la sol·licitud i la resta de la documentació requerida per participar en aquest ajut, l'interessat autoritza a l'Ajuntament de Costitx a facilitar les dades aportades a qualsevol altra adminsitració o organisme sempre que així ho requerixi expressament per al compliment de les seves obligacions específiques i garanteixi, igualment, la confidencialitat de la informació.

DESENA.- Entrada en vigor.

Les presents bases entraran en vigor l'endemà de la seva publicació íntegra al BOIB, i seran d'aplicació dins aquest exercici 2021.

 

Costitx, 7 de maig de 2021

El batle-president

Antoni Salas Roca

 

ANNEX I

SOL·LICITUD

AJUTS INDIVIDUALS EXTRAORDINARIS A RESTAURANTS QUE DESENVOLUPEN L'ACTIVITAT AL MUNICIPI QUE HAN HAGUT DE REALITZAR INVERSIONS PER ADAPTAR-SE A LES MESURES DE PREVENCIÓ DE LA PANDÈMIA PEL DESENVOLUPAMENT DE LA SEVA ACTIVITAT.  

En/Na __________________________,veí de Costitx, amb domicili a efectes de notificacions al C/ _____________________________, núm._____pis____porta____, amb DNI núm.___________, i telèfon______________, acudeix i atentament.

EXPOSO:

Que en qualitat d'interessat major d'edat i representant legal de l'empresa __________________________________________i atenent la convocatòria de concessions d'ajuts a Restaurants que han hagut de realitzar inversions per adaptar-se a les mesures de prevenció de la pandèmia pel desenvolupament de la seva activitat, i de conformitat a l'establert a les bases  de dita ajuda sol·licito una ajuda de ________________________, i acompanyo a la present sol·licitud la documentació justificativa següent:

-Certificació de l'AEAT, ATIB i TGSS de trobar-se al corrent de les obligacions tributàries i socials.

-Còpia de la llibreta bancària o certificat entitat bancària on consta el núm de compte( el titular del número de compte ha de ser l'interessat).

-Factures justificatives de les inversions realitzades per import igual o superior a l'ajuda sol·licitada.

Així mateix declaro:

* trobar-me al corrent de les obligacions tributàries i contractuals amb l'Ajuntament, així con amb la Hisenda Pública i Seguretat Social, i ATIB. SI (   )      NO (   ) 

* Que accepto i compleixo íntegrament el contingut de les bases.

Per tot això,

DEMANO:

Que previs els tràmits pertinents em sigui atorgat l'ajut sol·licitat mitjançant transferència bancària al meu compte especificat en la documentació adjunta.

Atentament,

Costitx,___de_______________de 2021

Signat

 

ANNEX II

DECLARACIÓ

AJUTS EXTRAORDINARIS PELS RESTAURANTS QUE DESENVOLUPEN L'ACTIVITAT AL MUNICIPI DE COSTITX, QUE HAN HAGUT DE REALITZAR INVERSIONS PER ADAPTAR-SE A LES MESURES DE PREVENCIÓ DE LA PANDÈMIA PEL DESENVOLUPAMENT DE LA SEVA ACTIVITAT.

En/Na _________________________________________,veí de Costitx, amb domicili a efectes de notificacions al C/ _____________________________, núm._____pis____porta____, amb DNI núm.___________, i telèfon______________, acudeix i atentament.

DECLARO:

Que en qualitat d'interessat major d'edat i representant legal de l'empresa __________________________________________i atenent la convocatòria de concessions d'ajuts a Restaurants que han hagut de realitzar inversions per adaptar-se a les mesures de prevenció de la pandèmia pel desenvolupament de la seva activitat, DECLARO  que les inversions realitzades són:

Primera:______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Segona:______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tercera:______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Costitx,______de______________ de 2021

Signat