Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 158338
Aprovació inicial del canvi de la delimitació de la unitat d'actuació ua/5st de les normes subsidiàries del terme municipal d'Andratx i del seu sistema d'actuació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant decret núm. 1664/2021, s'ha adoptat la següent resolució:

PRIMER.- APROVAR INICIALMENT el canvi de delimitació de la unitat d'actuació UA/5ST de les Normes Subsidiàries d'Andratx, en el sentit d'excloure d'aquesta unitat la illeta cadastral 40203 de Sant Elm, conforme la memòria tècnica adjunta de data 20 d'abril de 2021.

SEGON.- APROVAR INICIALMENT el canvi del sistema d'actuació de la unitat d'actuació UA/5ST de les Normes Subsidiàries d'Andratx passant a ser el de compensació, conforme la memòria tècnica adjunta de data 20 d'abril de 2021.

TERCER.- SOTMETRE L'EXPEDIENT A INFORMACIÓ PÚBLICA durant un termini de vint (20) dies, mitjançant un anunci en el Butlletí Oficial dels Illes Balears i en l'adreça corresponent o el punt d'accés electrònic municipal, en el qual haurà de publicar-se el contingut íntegre de la documentació aprovada inicialment.

QUART.- NOTIFICAR la resolució, juntament amb la documentació tècnica de l'expedient, a les persones propietàries o titulars de drets afectades a l'efecte de que puguin formular les al·legacions que estimin oportunes per un termini de vint (20) dies.

CINQUÈ.- NOTIFICAR la resolució, juntament amb la documentació tècnica de l'expedient, al Consell Insular de Mallorca a l'efecte de que pugui formular les al·legacions que estimi oportunes per un termini de vint (20) dies.

El que es fa públic de conformitat amb l'article 203 del Reglament general de la Llei de 2/2014 d'Ordenació i ús del sòl per a l'illa de Mallorca.

La documentació completa pot ser consultada:

https://andratx.sedelectronica.es/transparency/5e095b2c-3d2a-49f4-81c0-c00c5e22acfd/

 

Andratx, 6 de maig de 2021

El batle Joan Manera Jaume