Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 159515
Resolució de la directora general de Personal Docent de 7 de maig de 2021, per la qual es modifica la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 12 d’abril de 2021, per la qual s’aprova la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, les places de docents per als camps d’aprenentatge de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm.50, de 15 d'abril de 2021, es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 12 d'abril de 2021, per la qual s'aprova la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, les places de docents per als camps d'aprenentatge de les Illes Balears (en endavant, convocatòria).

2.Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s'ha detectat un error en la Resolució esmentada.

En la base segona de l'Annex 1 de la convocatòria, la qual estableix els requisits que han de complir els candidats en aquest procés, s'ha omès que, a més dels ja exposats, també han de complir amb els perfils de les places convocades i establertes en l'Annex 2 de la convocatòria.

Vist que és necessari aclarir que els candidats han de complir amb el perfil de les places convocades en l'Annex 2 de la convocatòria, es fa necessari introduir aquest requisit en la base segona de l'Annex 1 de la convocatòria.

Fonaments de dret

1.L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2.D'acord amb l'apartat 1 lletra c) de la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 19 de març de 2021, de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en la directora general de Personal Docent, publicada en el BOIB núm. 41, de 25 de març, correspon a la directora general de Personal Docent convocar i resoldre els procediments, per ocupar en comissió de servei, llocs de feina docent.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.Aprovar la modificació de la base segona de l'Annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 12 d'abril de 2021, per la qual s'aprova la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, les places de docents per als camps d'aprenentatge de les Illes Balears, en el sentit següent:

Allà on diu:

Segona

Requisits dels candidats

1. Ser funcionari de carrera en servei actiu del cos de mestres o del cos de professors de secundària amb destinació definitiva en centres públics d'ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d'Educació i Formació Professional.

2. Tenir una antiguitat mínima de cinc anys com a funcionari de carrera en actiu del cos a què fa referència el punt anterior.

3. Tenir una experiència docent de cinc anys com a mínim, impartint docència directa a l'aula dels ensenyaments regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig.

4. Tenir els coneixements de llengua catalana mitjançant la possessió del certificat de capacitació corresponent a cada etapa educativa o alguna titulació homologable.

5. Estar destinat a qualsevol centre de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el moment de la convocatòria.

6. No haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, així com per tràfic d'éssers humans.

[...]

Ha de dir:

Segona

Requisits dels candidats

1. Ser funcionari de carrera en servei actiu del cos de mestres o del cos de professors de secundària amb destinació definitiva en centres públics d'ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d'Educació i Formació Professional.

2. Complir amb els perfils de les places convocades en l'Annex 2 d'aquesta Resolució.

3. Tenir una antiguitat mínima de cinc anys com a funcionari de carrera en actiu del cos a què fa referència el punt anterior.

4. Tenir una experiència docent de cinc anys com a mínim, impartint docència directa a l'aula dels ensenyaments regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig.

5. Tenir els coneixements de llengua catalana mitjançant la possessió del certificat de capacitació corresponent a cada etapa educativa o alguna titulació homologable.

6. Estar destinat a qualsevol centre de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el moment de la convocatòria.

7. No haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, així com per tràfic d'éssers humans.

[...]

2.Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

  

Palma, 7 de maig de 2021

La directora general de Personal Docent

Rafaela Sánchez Benítez