Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 157600
Modificació de la composició de la Comissió avaluadora que valorarà l’exercici i els mèrits del procés selectiu de creació d’una borsa del Grup de Rescat Vertical del Consell Insular d’Eivissa, les bases de les quals es varen publicar al BOIB núm. 32, de data 6 de març de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de la consellera executiva del departament de Benestar Social i Recursos Humans núm. 2021000304 de data 2 de març de 2021, s'ha disposat el següent:

PRIMER. Nomenar com a president suplent de la Comissió avaluadora que valorarà l'exercici i els mèrits del procés selectiu per a la creació d'una borsa per formar part del Grup de Rescat Vertical del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) del Consell Insular d'Eivissa el Sr. Juan Antonio Valle Vázquez, Caporal de bombers, en substitució del Sr. Bruno Roig Ribas.

SEGON. Als efectes del que estableixen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, publicar la modificació de la composició de la Comissió avaluadora que valorarà l'exercici i els mèrits del procés selectiu per a la creació d'una borsa per formar part del Grup de Rescat Vertical del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) del Consell Insular d'Eivissa al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Eivissa, 6 de maig de 2021

El cap del Servei de Recursos Humans

Agustín Goerlich López