Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 156596
Resolució presidència llistat definitiu aspirants, tribunal i dates tèc. Observatori de dades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Presidenta del Consell Insular de Formentera, en data 04 de maig de 2021, ha dictat, entre d'altres la següent resolució:

“RESOLUCIÓ DE PRESIDÈNCIA

SRA. ALEJANDRA FERRER KIRSCHBAUM, PRESIDENTA DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, ILLES BALEARS.

Vistes les bases que regeixen el concurs-oposició per a la creació d'una borsa de tècnics/ques d'observatori de dades turístiques i econòmiques, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera, BOIB núm. 36, de 16 de març de 2021.

Atès que aquest procés selectiu es regeix per les determinacions contingudes en aquesta convocatòria específica i per les Bases Generals de convocatòries de processos de selecció del Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm. 46, de 5 d'abril de 2008.

Atesa la documentació presentada pels aspirants que s'ha tramitat segons la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Vist que el dia 07 d'abril de 2020, s'aprovà el llistat provisional d'aspirants admesos i exclosos, la qual es va publicar el mateix dia al tauler d'anuncis de l'OAC i a la pàgina web de la corporació.

Vist que ha transcorregut el termini per realitzar esmenes, al·legacions o reclamacions, i s'han presentat diverses esmenes, segons l'informe emès per l'àrea de secretaria de data 20 d'abril de 2021.

Atès el Reial Decret 926/2020, de 25 d´octubre, pel qual es declara l´estat d´alarma per contenir la propagació d´infeccions causades pel SARS-CoV-2, publicat al BOE núm. 282, de 25 d'octubre de 2020, al qual s'ha d'estar; al Decret 10/2020, de 26 d'octubre, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen mesures en el territori de les Illes Balears com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per fer front a la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19 i a les darreres decisions del Govern de les Illes Balears, pel que fa a Formentera, i el que es deriva de la restant normativa sanitària aplicable.

Per tot això, i per les competències que té atribuïdes la Presidència segons el Decret de Presidència de data 2 de juliol de 2019 (BOIB núm. 102, de 25 de juliol de 2019), en relació amb l'article 9.2.l de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, i tota la normativa aplicable que estigui vigent.

HE RESOLT

PRIMER.- APROVAR el llistat definitiu d'aspirants admesos al procés selectiu d'una borsa de tècnics/ques d'observatori de dades turístiques i econòmiques, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

 DNI/NIE

43200136H

43193958G

78215942A

SEGON.- APROVAR el llistat d'aspirants exclosos al procés selectiu d'una borsa de tècnics/ques d'observatori de dades turístiques i econòmiques, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

DNI/NIE

49413473C

48344796S

41461605B

47260384F

TERCER.- COMUNICAR a les persones aspirants admeses, que la present resolució de presidència serveix de justificant / autorització / habilitació per a realitzar els desplaçaments necessaris, des de qualsevol localitat del territori nacional, per l'assistència a Formentera de les proves del procés selectiu d'una borsa de tècnics/ques d'observatori de dades turístiques i econòmiques, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera, segons l'establert a l'article 6.1.i del Reial Decret 926/2020, de 25 d'octubre, pel que se declara “l'estat d'alarma per a contenir la propagació d'infeccions causades pel SARS-CoV-2: “Realización de exámenes o pruebas oficiales inaplazables”.

QUART.- NOMENAR els membres del Tribunal Qualificador conforme a la base cinquena de l'esmentada convocatòria.

President/a:

Titular: Sr. Francesc Ribas Tur

Suplent:  Sra. Catalina Macias Planells.

Secretari/a:

Titular: Sr. Pedro Serra Mayans

Suplent: Sr. Ángel Guerrero Castells.

Un/a vocal en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears:

Titular: Sr. Francisco Adell Corts

Suplent: Sra. Maria Teresa Bobet Martínez

Dos vocals designats pel consell i que poden ser de fora de l'Entitat:

Titular: Sr. Ángel Custodio Navarro Sánchez

Suplent: Sr. David Prats Clapes

Titular: Sr. Jesús Villar Juan

Suplent: Sr. José Miguel Padial Rodríguez

Així mateix el Tribunal podrà disposar la incorporació d'assessors o especialistes per tots o alguns exercicis assenyalats.

CINQUÈ.- CONVOCAR el Tribunal Qualificador el dia 18 de maig de 2021 a les 09.50 hrs. a l'Escola de Música i Dansa de l'Escola de Música i Dansa de Formentera (Carrer Pius Tur Mayans, 14 – 07860 Sant Francesc), per a la seva constitució.

SISÈ.- CONVOCAR pel dia 18 de maig de 2021 a les 10.30 hrs., als aspirants admesos segons el punt primer d'aquesta Resolució de Presidència, per a la realització del primer exercici de la fase d'oposició, segons consta a la base sisena de la convocatòria, a l'Escola de Música i Dansa de l'Escola de Música i Dansa de Formentera (Carrer Pius Tur Mayans, 14 – 07860 Sant Francesc).

SETÈ.- CONVOCAR pel dia 20 de maig de 2021 a les 9.30 hrs., als aspirants que hagin superat el primer exercici citat al punt sisè d'aquesta Resolució de Presidència, per a la realització del segon exercici de la fase d'oposició segons consta a la base sisena de la convocatòria, a l'Escola de Música i Dansa de l'Escola de Música i Dansa de Formentera (Carrer Pius Tur Mayans, 14 – 07860 Sant Francesc).

VUITÈ.- PUBLICAR la present Resolució de Presidència al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al Tauler d'anuncis de l'OAC del Consell Insular de Formentera, i a la web de la Corporació, www.consellinsulardeformentera.cat.

NOVÈ.- DONAR COMPTE de la Resolució de Presidència present, a tots els membres del Tribunal Qualificador i als representants sindicals de la corporació.

A l'hora de publicar les dades dels aspirants, serà per DNI, conforme a la normativa aplicable de la protecció de dades personals.

La presidenta,                                                                      El secretari,

Alejandra Ferrer Kirschbaum                                    Ángel Custodio Navarro Sánchez”

La qual cosa es publica, per a general coneixement, i conforme a la normativa de funció pública.

 

Formentera, 6 de maig de 2021

La presidenta Alejandra Ferrer Kirschbaum