Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 154529
Tràmit d’informació pública amb relació a l’expedient de declarar terreny com a parcel·la sobrant per a alienar-la (de propietat municipal, situat a la UA 44 de Santa Bàrbara), (expedient 2021/004313)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 22-04-2021, al punt 7 de l'ordre del dia, va aprovar per majoria absoluta el següent:

«Primer. DECLARAR com a parcel·la sobrant la configurada pels terrenys de forma irregular de 109,16 m², ubicats a la UA 44, que es corresponen amb la finca registral número 30709 de Ciutadella, definida com es dirà a continuació, atès que es donen les circumstàncies i s'acompleixen els requisits jurídics prevists a la normativa a la qual s'ha fet referència.

Descripció de la finca:

«Carreró sense sortida, sense nom, que comença a l'inici del carrer Marino Benejam, descrit al número anterior; de superfície de 109,16 m2; i amb els llindars següents:

Al nord, habitatge núm. 91 del C/ Santa Bàrbara; al sud, vial Marino Benejam; a l'est, part amb la finca registral núm. 4.590, consta inscrita a favor de Doguica SL, amb la finca registral núm. 162, consta inscrita a favor de Sa Caleta SA i finca registral núm. 7.821, consta inscrita a favor de D. (dades personals ocultes) i la seva dona, la senyora (dades personals ocultes), per a la societat conjugal.

Segon. MANIFESTAR el caràcter patrimonial d'aquesta finca de titularitat municipal per a l'adjudicació en el projecte de compensació aprovat definitivament per l'Ajuntament el 14-09-2005, la qual cosa implica la possibilitat de ser alienada d'acord amb l'article 137 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, i en els termes que estableix, i tenint en compte l'establert a l'article 115 de l'RD 1372/1986, de 13 de juny.

Tercer. INCOAR el tràmit d'informació pública durant el termini d'un mes per tal que els interessats puguin presentar al·legacions i/o reclamacions amb relació a l'expedient, termini en el qual les persones físiques o jurídiques propietàries de finques confrontants puguin manifestar el que considerin adient, quant al repartiment ordenat dels terrenys que conformen la parcel·la sobrant, per tal que tècnicament es puguin tenir en compte les seves propostes; i, en cas que no interessi, es procediria a l'oferta del total dels terrenys pel preu de valoració.»

Per la qual cosa, mitjançant aquest anunci, s'incoa el tràmit d'informació pública durant el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

  

Ciutadella de Menorca, 5 de maig de 2021

L'alcaldessa

Joana Gomila Lluch