Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 152854
Modificació del decret de delegació de l'alcalde en regidors per àrees geogràfiques per al mandat 2019-2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 44.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es fa públic el Decret núm. 1271, de 3 de maig de 2021, de modificació del Decret de delegació de l'alcalde en regidors per àrees geogràfiques.

Atenent al Decret núm. 2038, de 12 de juliol de 2019, sobre nomenaments de regidors per àmbits geogràfics, com a coordinadors de zona per al mandat 2019-2023.

Atesa la substitució del Sr. Francisco Cardona Ramon per la Sra. Eva María Prats Costa, la qual prengué possessió del càrrec de regidor a la sessió plenària de 29 d'abril de 2021.

En ús de les facultats que em confereix l'article 43.5.c del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

RESOLC

Primer. Modificar el punt primer de la part dispositiva del Decret núm. 2038, de 12 de juliol de 2019, substituint el Sr. Francisco Cardona Ramon per la Sra. Eva María Prats Costa, que queda amb la redacció següent:

«PRIMER.- Nomenar Regidors i Regidores per àmbits geogràfics (districtes), com a coordinadors de zona, amb responsabilitats executives atorgades per l'Alcaldia, les següents persones:

- Sra. Neus Mateu Roselló, àrea geogràfica del nucli de Sant Antoni, de la zona compresa entre carrer de Sant Rafel i el carrer del Bisbe Torres, el carrer de Madrid i el front marítim.

- Sra. María Ribas Boned, àrea geogràfica de la zona compresa entre el camí des Regueró, Es Molí, Ca n'Obrador i Sa Serra fins als límit del municipi amb Sant Josep de Sa Talaia.

- Sra. Eva María Prats Costa, àrea geogràfica de Sant Rafel.

- Sr. Miguel Ángel Costa Marín, àrea geogràfica de Cala Gració, Cap Negret, i la trama urbana de ponent de l'avinguda Isidor Macabich i carrer Madrid.

- Sra. María Ramón Boned, àrea geogràfica de Sa Vorera, Buscastell, Forada, Cas Ramons, Can Germà, Cala Salada.

- Sr. Miguel Tur Contreras i Sr. José Ramón Martín Marí, àrea geogràfica de Can Guillemó, Can Tomàs, Can Pujolet, Ses Païsses i Can Bonet.

- Sr. David Márquez Boza, àrea geogràfica compresa entre el costat sud del carrer Johann Sebastian Bach, el costat de ponent del carrer Londres, tret de la zona competència de la Sra. Neus Mateu Roselló.

- Sra. María García Riera, àrea geogràfica de Santa Agnès de Corona.

- Sr. Joan Torres Costa, àrea geogràfica de Sant Mateu d'Albarca».

Segon. Publicar aquesta resolució en Butlletí Oficial de les Illes Balears i el Portal de Transparència de l'Ajuntament, sense perjudici de la seua efectivitat des del dia següent al de la data del Decret.

Tercer. Publicar el text consolidat de la resolució d'Alcaldia sobre nomenaments de regidors per àmbits geogràfics en el Portal de Transparència de l'Ajuntament.

 

Sant Antoni de Portmany, 4 de maig de 2021

L'alcalde Marcos Serra Colomar.