Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 152616
Resolució de la designació del tribunal qualificador de la borsa de feina d’educadors/es socials de l’Ajuntament de sa Pobla, publicades al BOIB núm. 35 de dia 13 de març de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb les bases i convocatòria d'una borsa de feina d'educadors/es socials de l'Ajuntament de sa Pobla, publicades al BOIB núm. 35 de dia 13 de març de 2021, mitjançant la present,

RESOLC

PRIMER.- Nomenar els membres del Tribunal qualificador, a les següents persones:

- President:

Titular: Llorenç Reus Riera o persona en qui delegui.

- Vocals (3):

Titulars:Magdalena Cloquell Llabrés

Francesca Palou Cifre

Mateu Tous Muntaner

Suplents:Lidia Salom Ferrer

Joan Francesc Cantallops Cantallops

Maria Dolors Caldentey Rius

- Secretari:

Titular: Xavier Rodríguez Abril o persona en qui delegui.

El Tribunal podrà nomenar personal assessor en qualsevol moment.

El Tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, titulars o suplents indistintament, ni sense President ni Secretari. Els membres del tribunal hauran de tenir igual o superior categoria a les convocades, i una titulació acadèmica igual o superior a la exigida a la clàusula 3.6 de les bases de la convocatòria d'educadors/es socials (BOIB núm. 35, de 13 de març de 2021).

L'abstenció i la recusació dels membres del tribunal s'ajustarà al previst en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre de règim jurídic del sector públic.

Podran assistir, amb veu però sense vot, les persones representants de les organitzacions sindicals representatives, per efectuar funcions de vigilància del correcte desenvolupament del procediment selectiu.

SEGON.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis i portal de de transparència de la plana web de l'Ajuntament de sa Pobla.

 

Sa Pobla, document signat electrònicament (4 de maig de 2021)

El batle Llorenç Gelabert Crespí