Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA BALEAR DE L'AIGUA I LA QUALITAT AMBIENTAL

Núm. 152572
Resolució del director gerent de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental per la qual es publica la relació dels convenis subscrits en el primer quadrimestre de l'any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de data 31 de març, de la bona administració i del bon govern dels Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la comunitat autònoma dels Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de remetre al Butlletí Oficial dels Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una administració pública com amb una entitat privada.

Per l'anteriorment exposat, dicto la següent:

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial dels Illes Balears la relació de convenis subscrits per l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental (Abaqua), en el primer quadrimestre de l'any 2021:

  • Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments d'Algaida i Montuïri i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a la EDAR d'Algaida-Montuïri, de data 30 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Binissalem i Sancelles i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a la EDAR de Binissalem, de data 19 de gener de 2021

  • Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Felanitx i Santanyi i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració de Cala Ferrera, de data 16 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre els Ajuntament de Ciutadella i Ferreries i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a la EDAR de Cala Galdana, de data 30 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Campos i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració de Campos, de data 12 de març de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Ciutadella i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració de Ciutadella, de data 30 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament des Mercadal i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració des Mercadal, de data 30 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Lloseta i Selva i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a la EDAR de Lloseta, de data 28 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Llucmajor i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració de Llucmajor, de data 28 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Muro i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració de Muro, de data 30 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Campos i Llucmajor i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració de sa Ràpita, de data 28 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament Sant Josep de sa Talaia i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a les EDARs de Sant Josep de sa Talaia, Ca Bossa i Cala Tarida, de data 29 de gener de 2021.

  •  Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Santa Eulalia i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a la depuradora de Santa Eulària des Riu i Cala Llonga, de data 18 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre els Ajuntament de Sineu, Petra, Maria de la Salut i Ariany i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració de Sineu, Petra, Maria de la Salut i Ariany, de data 30 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Pollença i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a les EDARs de Pollença i Formentor, de data 26 de març de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Maó i Abaqua per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a la EDAR de Sant Climent, de data 23 de març de 2021.

 

Palma, 5 de maig  de 2021

El director gerent de l'Agència Balear i de la Qualitat Ambiental

Guillermo Rosselló Alcina.