Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 152008
Modificació del pla estratègic de subvencions per als anys 2020-2021 del consell insular de formentera, a propòsit d’incloure una línia de suport a l’adquisició d’equips informàtics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Es fa públic que en la sessió ordinària de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, que ha tingut lloc el dia 29 d'abril de 2021, entre d'altres, s'ha aprovat el següent assumpte:

(...)

“PROPOSTA PER A LA MODIFICACIÓ DEL PLA ESTRATÈGIC DE SUBVENCIONS PER ALS ANYS 2020-2021 DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, A PROPÒSIT D'INCLOURE UNA LÍNIA DE SUPORT A L'ADQUISICIÓ D'EQUIPS INFORMÀTICS

Atès que amb data 22 de desembre de 2020 el Ple del Consell Insular va acordar l'aprovació definitiva del Pla Estratègic de Subvencions 2020-2021 (BOIB núm. 4/2021, de 9 de gener).

Atès que amb data 26 de febrer de 2021 s'ha aprovat la Inclusió d'una regla al Pla estratègic de subvencions del Consell Insular de Formentera per al 2020-2021 per tal de tramitar de forma urgent els ajuts per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, com a disposició addicional única sobre Agilitació de les tramitacions derivades d'ajuts per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (BOIB núm. 54, de 24 d'abril).

Atès que es vol modificar l'esmentat Pla Estratègic de Subvencions 2020-2021 per donar suport a l'adquisició d'equipament informàtic/tecnològic donada la situació d'emergència sanitària i econòmica a conseqüència de la crisi sanitària derivada del COVID-19  i els seus efectes en la bretxa digital de caràcter negatiu produïts en la infància i joventut estudiant de Formentera.

Vist que la proposta compta amb la conformitat del secretari de la corporació i de l'interventor.

En virtut del Decret de Presidència de data 3 de juliol de 2019, aprovat per BOIB número 102, de 25 juliol de 2019, mitjançant el qual es deleguen competències en la Comissió de Govern, i de la resta d'atribucions que li atorga la legislació vigent, s'eleva a aquest òrgan la següent:

 ACORD

PRIMER.- Aprovar la modificació del PLA ESTRATÈGIC DE SUBVENCIONS 2020-2021 DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA (BOIB núm. 4/2021, de 9 de gener, modificat a la volta segons allò publicat al BOIB núm. 54, de 24 d'abril), tot incorporant al Capítol IV, sobre Subvencions en matèria de cultura, educació i patrimoni; article 8, la línia de subvenció nova següent:

...

- Actuació 15. Ajuts a l'adquisició d'equips informàtics, per al finançament de les despeses de compra d'ordinadors, tauletes, impressores, encaminadors, repetidors i altres amb funcionalitats equivalents, necessaris per estudiar.

Objectius i efectes perseguits: Permetre l'accés a la informació i la comunicació necessàries per estudiar, evitant l'aïllament social i la bretxa digital per raons econòmiques de sectors de població gent jove. Edat per alumnes des de cinquè de primària  fins a 25 anys.

Cost previst: 15.000 €

Finançament. Es durà a terme amb fons propis, amb càrrec al capítol IV dels pressupostos del Consell Insular de Formentera.

Pla d'acció: Publicació de les bases corresponents, així com de la posterior convocatòria, per a l'any corresponent.

Procediment de concessió: Concurrència competitiva.

...

SEGON.- Publicar al BOIB, al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, edicte relatiu a l'acord d'aquesta aprovació.

TECER.- Donar compte del present acord al Ple d'aquesta corporació

(...)

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Formentera, 4 de maig de 2021

La presidenta del Consell Insular de Formentera

Alejandra Ferrer Kirschbaum