Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 151701
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 3 de maig de 2021 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Formació Professional en el primer quadrimestre de l’any 2021 i, amb caràcter extraordinari, cinc convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca en el tercer quadrimestre de l’any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria competent en matèria d'educació i formació Professional

1. En el primer quadrimestre de l'any 2021:

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Institut Balear de la Joventut per al funcionament i ús del Camp d'Aprenentatge Formentera, signat el 6 d'abril de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Ajuntament des Mercadal per al funcionament i ús del Camp d'Aprenentatge Far de Cavalleria, signat el 15 d'abril de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i l'APIMA del CEIP Ses Roques (Caimari), per a la gestió del menjador escolar del CEIP Ses Roques (Caimari), signat el 18 de gener de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, l'Ajuntament d'Artà i l'APIMA del CEIP Rosa dels Vents, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Rosa dels Vents, signat el 18 de gener de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i l'Ajuntament d'Ariany, per a la gestió del menjador del CEIP Guillem Frontera Pascual, signat el 12 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l'Ajuntament d'Inca per al finançament i l'execució de les obres de construcció d'un nou Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) al municipi d'Inca, signat el 18 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el centre d'educació infantil privat Menudall per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància,  signat el 22 de gener de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sóller per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 13 de gener de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 15 de gener de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Capdepera per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 19 de gener de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el centre d'educació infantil privat Xin Xirineu Can Picafort per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat l'1 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Manacor per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 27 de gener de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el centre d'educació infantil privat Dulces Sueños per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 10 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el centre d'educació infantil privat Pica-Sol per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 18 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el centre d'educació infantil privat Confits per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 23 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el centre d'educació infantil privat Koala per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 23 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 19 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llubí per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 24 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Selva per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 25 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Alaró per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 26 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Artà per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 5 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campanet per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 9 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Esporles per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el  5 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Mancor de la Vall per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 9 de març 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Marratxí per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 25 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 15 de març 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el  19 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 22 de març 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ses Salines per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 24 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Felanitx per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 26 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Margalida per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 17 de març 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 30 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 8 de d'abril de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Consell per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 9 de març de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2020-2021, signat el 12 de febrer de 2021.
  • Addenda per a l'any 2020 al Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears per al reconeixement d'estudis dels cicles formatius de grau superior de formació professional de les Illes Balears en els estudis de grau de la Universitat de les Illes Balears, signada el 12 de febrer de 2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la Fundació Maria Ferret, Escoltisme i Guiatge de Mallorca, per afavorir la impartició a la finca Gatamoix dels cicles formatius de la família professional d'Agrària autoritzats al CIFP Joan Taix, signat el 24 de març de 2021.

2. Amb caràcter extraordinari, en el tercer quadrimestre de l'any 2020

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i l'APIMA del CEIP Maria Lluïsa Serra (Maó), per a la gestió del menjador escolar del CEIP Maria Lluïsa Serra (Maó), signat el 3 de novembre de 2020.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i l'APIMA del CEIP Son Canals (Palma), per a la gestió del menjador escolar del CEIP Son Canals (Palma), signat l'1 de desembre de 2020.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Calvià per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat el 16 de desembre de 2020.
  •  
    Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears per a la impartició de la formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica exigida en l'article 100 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, per a les persones que, tot i tenir una titulació declarada equivalent a l'efecte de docència, no poden cursar estudis de màster, signat el 18 de desembre de 2020.

 

Palma, 3 de maig de 2021

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March Cerdà