Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 143710
Resolució de la presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per la qual es corregeix l’error observat a la Resolució de la presidència de l’IMAS del 19 d’abril de 2021, d’aprovació de convocatòria de comissió de serveis CS 29/2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Resolució de la Presidència de l'IMAS per la qual s'aprova la Instrucció 1/2021 d'establiment dels criteris generals per a l'ocupació temporal de llocs de feina de l'IMAS per mitjà de comissions de serveis, del 29 de gener de 2021, en la qual indica que «Les convocatòries dels llocs de feina que estiguin oberts a personal d'altres administracions, a més dels llocs anteriorment relacionats, es publicaran també al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Butlletí Oficial de l'Estat».

2. En el BOIB núm. 51 del 22 d'abril de 2021 es va publicar la Resolució d'aprovació de convocatòria de comissió de serveis CS 29/2021.

3. El 22 d'abril de 2021 es va enviar a publicar en el BOE la Resolució d'aprovació de convocatòria de comissió de serveis CS 29/2021.

4. El 28 d'abril de 2021 la Subdirecció General de Seguimiento de Acuerdos y Disposiciones ens va comunicar, per correu electrònic, que no es preceptiva la publicació de provisions de llocs de treball mitjançant comissions de serveis.

5. S'ha observat un error material a l'esmentada Resolució

Consideracions jurídiques

1. Resolució de la Presidència de l'IMAS per la qual s'aprova la Instrucció 1/2021 d'establiment dels criteris generals per a l'ocupació temporal de llocs de feina de l'IMAS per mitjà de comissions de serveis, del 29 de gener de 2021.

2. L'article 1 del Reial decret 18/2008, de 8 de febrer, d'ordenació del diari oficial «Butlletí Oficial de l'Estat», aquest és el mitjà de publicació de les Lleis, Disposicions i actes d'inserció obligatòria. L'obligatorietat es concreta a l'article 6.1.d) al establir que les disposicions que no siguin de caràcter general, les resolucions i actes administratius es publicaran quan una norma amb rang de Llei o de Reial decret així l'establesqui.

3. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, en la qual disposa que «les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els erros materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”

4. La presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials és l'òrgan competent per resoldre aquest procediment, d'acord amb allò que disposa l'article 7.2.17 dels nous Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'error material observat a la Resolució de la presidència de l'IMAS del 19 d'abril de 2021, d'aprovació de convocatòria de comissió de serveis CS 29/2021.

On diu:

«III PUBLICAR AQUESTA RESOLUCIÓ I EL SEU ANNEX EN EL TAULER D'EDICTES DE L'IMAS, EN LA RESTA DELS SEUS CENTRES, EN EL PORTAL DEL PERSONAL DE L'IMAS, EN LA SEU ELECTRÒNICA DEL CONSELL INSULAR DE MALLORCA, EN EL BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS I UN ANUNCI EN EL BUTLLETÍ OFICIAL DE L'ESTAT»

Ha de dir:

«III PUBLICAR AQUESTA RESOLUCIÓ I EL SEU ANNEX EN EL TAULER D'EDICTES DE L'IMAS, EN LA RESTA DELS SEUS CENTRES, EN EL PORTAL DEL PERSONAL DE L'IMAS, EN LA SEU ELECTRÒNICA DEL CONSELL INSULAR DE MALLORCA I EN EL BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

2. Rectificar l'annex 1 de la Resolució de la Presidència de l'IMAS del 19 d'abril de 2021 d'aprovació de convocatòria de comissió de serveis CS 29/2021.

On diu:

«a) El termini per presentar sol·licituds comença l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i finalitza en un termini de set dies hàbils a comptar de l'endemà d'haver-se publicat l'anunci de la convocatòria en el BOE».

Ha de dir:

«a) El termini per presentar sol·licituds comença l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i finalitza en un termini de set dies hàbils a comptar de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria en el BOIB».

3. El termini per presentar sol·licituds d'aquesta convocatòria de comissió de serveis (CS 29/2021).

Interposició de recursos

“Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

 

Palma, en la data de la signatura electrònica del document (30 d'abril de 2021)

El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS

Javier De Juan Martín