Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 141409
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual es modifica la convocatòria d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica en el municipi de Banyalbufar per pal·liar els efectes de la covid-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 559575

1. El dia 23 d'abril el director de la Fundació Mallorca Turisme dicta resolució d'aprovació de la convocatòria d'ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l'activitat econòmica en el municipi de Banyalbufar, per pal·liar els efectes de la covid-19, extracte publicat en el BOIB núm. 55, de 27 d'abril de 2021.

2. Segons el conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Consell Insular de Mallorca i l'Ajuntament de Banyalbufar per concedir ajudes adreçades a pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la covid-19 en els sectors econòmics, en la convocatòria s'ha de desglossar l'aportació que correspon al Govern de les Illes Balears, la part finançada per l'Ajuntament i la part finançada pel Consell Insular de Mallorca.

3. A la convocatòria no s'especifica la quantia que correspon a cada una de les parts que confinancen la convocatòria de subvencions, només s'especifica la quantia total a càrrec del pressupost de la Fundació Mallorca Turisme, per la qual cosa és necessari modificar aquest punt de la convocatòria per especificar l'origen del crèdit disponible per a les subvencions.

4. Al Butlletí Oficial de les Illes Balears de dia 29 d'abril de 2021, núm. 56, es publica una modificació de la convocatòria d'ajuts per especificar les quanties aportades per les administracions implicades, però hi ha un error en la menció de la quantia aportada per l'Ajuntament de Banyalbufar, que no és de 4.762,21 €, sinó que l'Ajuntament de Banyalbufar aporta a la convocatòria d'ajuts una quantia de 15.000 €.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar la convocatòria d'ajuts extraordinaris, i a fons perdut per a les empreses que desenvolupen l'activitat econòmica en el municipi de Banyalbufar, per pal·liar els efectes de la covid-19, en el següent sentit,

Punt 4. Import i crèdit pressupostari

Allà on diu:

El crèdit previst per aquesta convocatòria és de vint-i-quatre mil cinc-cents vint-i-quatre euros amb quaranta-dos cèntims (24.524,42 €) amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme.

Ha de dir:

El crèdit previst per aquesta convocatòria és de vint-i-quatre mil cinc-cents vint-i-quatre euros amb quaranta-dos cèntims (24.524,42 €) amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme.

D'aquesta quantia correspon al Govern de les Illes Balears la quantia de 4.762,21 €, a l'Ajuntament de Banyalbufar, la quantia de 15.000 € i al Consell Insular de Mallorca la quantia de 4.762,21 €. El Consell Insular de Mallorca transfereix aquestes quantitats a la Fundació Mallorca Turisme per tramitar les subvencions.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, esmentada.

  

Palma, 29 d'abril de 2021

El director de la Fundació Mallorca Turisme

Miguel Pastor Jordá