Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 139176
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 d’abril de 2021 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, mitjançant el procediment de concurs, del lloc de treball de cap de grup de control de gestió de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Mateu Orfila

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- El dia 6 de febrer de 2021 es va publicar al BOIB núm. 16 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'1 de febrer de 2021 mitjançant la qual es convocava la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de grup de control de gestió de la plantilla orgànica autoritzada del Hospital Mateu Orfila de l'Àrea de Salut de Menorca.

2.- El dia 22 de març de 2021 es va publicar en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es) l'Acord de la Comissió de Selecció designada per a aquest procediment, de data de 18 de març de 2021, en el qual s'adjudicava, amb caràcter provisional, el lloc de treball convocat a la senyora Rosario Alcántara Padilla, a la vegada que declarava obert el termini de 15 dies per presentar al·legacions comptadors a partir de l'endemà de la publicació,  tal i com estableixen les bases de la convocatòria.

3.- Ha conclòs el termini i no consta la presentació de cap al·legació.

Fonaments de dret

1.- Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2.- Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

3.- Acord de Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 per la qual es regula el sistema de provisió de càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 75/2011, de 21 de maig).

4.- Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de maig de 2011 per la qual s'aproven les instruccions per a l'aplicació de l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió de càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 87/2011, d'11 de juny).

Por tot això, dict la següent

Resolució

1.- Donar conformitat a la proposta d'adjudicació definitiva de la Comissió de Selecció nomenada per a la provisió, mitjançant el procediment de concurs, del lloc de treball de cap de grup de control de gestió de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Mateu Orfila de l'Àrea de Salut de Menorca.

2.- Adjudicar el lloc de treball de de cap de grup de control de gestió de la plantilla orgànica autoritzada del Hospital Mateu Orfila de l'Àrea de Salut de Menorca a la senyora Rosario Alcántara Padilla.

3.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el portal web www.ibsalut.es i en els taulers d'anuncis de l'Àrea de Salut de Menorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 28 d'abril de 2021

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)