Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 135458
Nomenament com a funcionari interí per 6 mesos d’un dels candidats resultants del procés selectiu de l’oferta genèrica del SOIB per dos TAGs (Oferta 04/2021/003467)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm. 764 de data 20 d'abril de 2021, s'ha procedit al nomenament com a funcionari interí per 6 mesos d'un dels candidats resultants del procés selectiu de l'oferta genèrica del SOIB per dos TAGs (Oferta 04/2021/003467), el qual es transcriu a continuació com Annex.

“DECRET DE BATLIA DE NOMENAMENT DE PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ PER 6 MESOS RESULTANT DE L'OFERTA GENÈRICA TAG; OFERTA 04/2021/003467      

Vist que en data 1 de desembre de 2020 es va remetre al SOIB sol·licitud per a oferta d'ocupació per al nomenament de personal funcionari interí de forma temporal per un termini màxim de sis mesos, per al nomenament d'un Tècnic d'Administració General.

Vist que en data 18 de desembre de 2020 es va rebre del SOIB la llista de persones inscrites en el procediment selectiu derivat de l'oferta genèrica per al nomenament de dos Tècnics d'Administració General de l'àrea de Contractació, com a personal funcionari interí temporal per un període màxim de 6 mesos, Oferta referència SOIB: 04/2021/003467, Ocupació (CNO): 3613.

Vist que en data 8 d'abril la Comissió Avaluadora va resoldre les al·legacions i reclamacions presentades per les persones interessades, i va elevar a aquesta Batlia la proposta definitiva del procediment selectiu.

Vist que en la mateixa data es va publicar el resultat definitiu de puntuacions del procediment selectiu al tauler d'anuncis web de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Vist que aquesta Batlia en data 12 d'abril, a la vista de la proposta de la Comissió avaluadora, va disposar iniciar els tràmits de requeriment de la documentació pertinent i per al nomenament com a funcionari interí.

Vist l'informe favorable al nomenament, emès en data 15 d'abril de 2021 pel tècnic de personal, on consta que el candidat reuneix tots els requisits i presenta tota la documentació prèvia exigida pel seu nomenament.

Vist l'informe favorable de fiscalització prèvia al nomenament, emès en data 15 d'abril de 2021 per l'àrea d'Intervenció, i sobre l'existència de crèdit adequat i suficient en el vigent pressupost municipal de 2021 per a la despesa a assumir durant el present exercici, en els termes establerts a la base 28ª del pressupost, d'acord amb la retenció de crèdit núm. 2787/2021, practicada a l'expedient en data 13 d'abril de 2021.

Per això i en exercici de les atribucions que m'han estat legalment conferides, d'acord amb l'establert a l'article 21 de la Llei 7/1985,

RESOLC,

Primer.- Nomenar al Sr. Miquel Cifre Quetglas, amb DNI *822**18P, com a funcionari interí, de la Subescala Tècnica de l'Escala d'Administració General de l'Ajuntament de l'Alcúdia, per a la cobertura de forma temporal un termini màxim de 6 mesos, des de dia 21 d'abril a 20 de octubre de 2021, queda destinat per acumulació de tasques a l'Àrea de Contractació.

Segon.- Prèviament a l'inici de l'exercici de les seves funcions, la persona nomenada haurà de prendre possessió del càrrec d'acord amb les disposicions vigents.

Tercer.- Notificar la resolució a la persona nomenada, la qual disposarà del termini màxim de tres dies naturals a comptar des del següent al de la notificació d'aquesta resolució per prendre possessió del seu càrrec.

Quart.- Donar trasllat de la present resolució al Servei d'Ocupació de les Illes Balears, dins l'expedient de referència, als efectes pertinents. 

Cosa que fem pública als efectes oportuns.

Alcúdia, en la data de la signatura electrònica (26 d'abril de 2021)

 

La batlessa

Bàrbara Rebassa Bisbal