Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ARIANY

Núm. 134569
Aprovació inicial Ordenança fiscal reguladora de la taxa per reserva de via pública per aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol tipus i ocupació de la via pública per qualsevol causa, incloent bastides i materials de construcció.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'ajuntament d'Ariany, a la sessió ordinària de dia 19 d'abril de 2021, va acordar modificar inicialment l'ordenança de:

  • Ordenança fiscal reguladora de la taxa per reserva de via pública per aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol tipus i ocupació de la via pública per qualsevol causa, incloent bastides i materials de construcció.

De conformitat amb el que estableix l'article 49.b de la Llei 7/1985, de 2 d'abril reguladora de les Bases de Règim Local, l'acord inicial i l'ordenança estaran exposats al públic durant el termini de 30 dies, comptadors des del següent al de la seva publicació, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions i suggeriments que considerin adients. En el supòsit que no se n'hi presentin s'elevarà a definitiva sense que calgui adoptar cap altre acord.

 

Ariany, 23 d'abril de 2021

El batle Joan Ribot i Mayol