Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 134160
Extracte de les bases de la subvenció per al foment de la reutilització de llibres de text i material didàctic en els centres educatius de sa Pobla, sufragats amb fons públics 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions  (www.infosubvenciones.es) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Sa Pobla. 

El codi d'identificació que hagi assignat la BDNS a la convocatòria és. 

Primer. Beneficiaris. 

Podran acollir-se a les subvencions d'aquesta convocatòria els centres educatius públics i privats sostinguts amb fons públics de SA POBLA que imparteixen ensenyaments d'educació primària i/o educació secundària  obligatòria que compleixen amb el requisits establerts.

Segon. Objecte 

La subvenció té per objecte les següents activitats: 

El foment de la reutilització de llibres de text i del material didàctic en els ensenyaments obligatoris durant els cursos escolars subvencionat determinats per la convocatòria.

Tercer. Bases reguladores 

Pendents de publicació al BOIB 

Quart. Quantia de l'ajuda. 

Els crèdits pressupostaris als quals s'imputa la subvenció són els següents 01 3231 48919 01, i la quantia total màxima de les subvencions convocades és de 12.000 € en les quanties desglossades per categories a les bases 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini de sol·licituds és de 15 dies hàbils des de la publicació de les bases al BOIB

 

Sa Pobla, 26 d'abril de 2021

El batle Llorenç Gelabert Crespí.