Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 133236
Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança municipal reguladora d’ocupació de via pública de Ciutadella de Menorca (expedient 2021/004508)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 22-04-2021, al punt 11 de l'ordre del dia, va acordar l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança municipal reguladora d'ocupació de via pública de Ciutadella de Menorca en el sentit següent:

«PRIMER. Aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança no fiscal número 1 reguladora d'ocupació de la via pública de Ciutadella de Menorca, i afegir-hi una disposició addicional, amb el redactat següent:

Disposició addicional

En situació d'estat d'alarma, pandèmia, catàstrofes o situacions anàlogues regulades per normativa d'àmbit estatal o autonòmic que impliquin restriccions inferiors a un 75% en la capacitat per a l'ús dels interiors dels locals destinats a l'activitat de bar, cafè, cafeteries i restaurants, i amb caràcter extraordinari, es modifica el punt 6 de l'Annex I de la manera següent:

Hi haurà quatre espais ocupables amb taules, cadires i para-sols damunt el passeig de la plaça.

Dos dels espais ocupables estaran al costat de les zones enjardinades de les fonts més properes a la casa consistorial i al CEIP Joan Benejam. Aquests espais tindran unes dimensions de 12 metres de longitud per 2,50 metres d'amplada i estaran separats 1,50 metres del tancat de la zona enjardinada.

Els altres dos espais ocupables estaran al costat de les zones enjardinades de les fonts més properes al carrer Major des Born. Aquests espais tindran unes dimensions de 12 metres de longitud per 5,00 metres d'amplada i estaran separats 1,50 metres del tancat de la zona enjardinada.

El màxim d'ocupació per local serà de 30 m2.

Les ocupacions autoritzades quedaran condicionades al fet d'haver de deixar lliure l'espai ocupat necessari per als mercadets ambulants municipals els dies que aquests s'hi instal·lin.

La il·luminació dels para-sols que s'instal·lin haurà de ser autosuficient.

A les voravies del costat de les façanes se seguiran els criteris tècnics establerts per a aquestes.

SEGON: Donar a l'expedient la tramitació i la publicitat preceptives, i audiència a les associacions veïnals i de defensa de persones consumidores i usuàries establertes en el municipi, mitjançant exposició d'aquest en el tauler d'anuncis d'aquest ajuntament i en el BOIB, per termini de trenta dies hàbils, dins dels quals els interessats podran examinar-ho i plantejar les reclamacions que estimin oportunes. Així mateix, estarà a la disposició de les persones interessades a la seu electrònica d'aquest ajuntament [adreça www.ajciutadella.org].

TERCER. Si durant el termini atorgat no s'haguessin presentat reclamacions o suggeriments, l'acord inicialment adoptat, s'entendria definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés.»

L'Ordenança modificada corresponent estarà exposada al públic per un període de 30 dies hàbils, a comptar des del dia següent al de la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), a l'efecte de presentació de reclamacions per part de les persones interessades; tot açò, d'acord amb l'establert a l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i l'article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

En el cas que no es presentin reclamacions, l'Ordenança modificada esmentada quedarà aprovada de forma definitiva automàticament, d'acord amb el disposat a l'article 49 lletra c) de la Llei 7/1985, i a l'article 102.1 lletra d) de la Llei 20/2006. L'Ordenança modificada es podrà consultar al web de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca (www.ajciutadella.org)

 

Ciutadella de Menorca, 26 d'abril de 2021

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch