Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL DE L'ESPORT

Núm. 130313
Devolució garanties definitives

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'han sol·licitat les devolucions de les garanties definitives que, en el seu moment, van constituir els següents contractistes pels conceptes  que s'indiquen:

CLUB BALEAR D'ESGRIMA (G57041550).- Per la realització de l'objecte del contracte “Servei escola esportiva municipal d'esgrima (lot 5)”.

PATRICIA SIMONET LLORENS  (XXX6195XX).- Per la realització de l'objecte del contracte “Subministrament de trofeus, medalles i distincions per al desenvolupament de les activitats esportives organitzades per  l'IME o que hi col·labori”.

FEDERACIÓN BALEAR DE RUGBY (V07183650).- Per la realització de l'objecte del contracte “Servei escola esportiva municipal de rugby (lot 12)”.

CLUB TAEKWONDO PALMA (G57886145).- Per la realització de l'objecte del contracte “Servei escola esportiva municipal de taekwondo (lot 13)”.

FEDERACIÓ DE VOLEIBOL DE LES ILLES BALEARS (G07194293).- Per la realització de l'objecte del contracte “Servei escola esportiva municipal  de voleibol (lot 14)”.

ESPORTS 85, S.L. (B07969249).- Per la realització de l'objecte dels contractes “Servei d'activitats aquàtiques en el Poliesportiu Son Moix”, “Servei d'activitats de fitness en el Poliesportiu Son Moix, “ i  ““Servei d'activitats de tennis en el Poliesportiu Son Moix”.

Conforme al que disposa la normativa aplicable, es publica aquest anunci perquè en prengueu coneixement i perquè, en el termini de deu dies contats a partir de l'endemà al de la publicació, puguin presentar reclamacions en el Registre General de l'Ajuntament de Palma o qualssevol altre que estigui recollit a la Llei de procediment administratiu aquells que considerin que tenen dret exigible a l'adjudicatari per raó del contracte garantit.

 

Palma, 19 d'abril de 2021

El gerent de l'Institut Rafael Navarro Roig