Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 118444
Acord d’inici del procediment d’adjudicació d’amarratges de base de la llista 7a a la instal·lació menor des Barcarès (TM d’Alcúdia)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, reunit en la sessió del dia 26 de novembre de 2020, va acordar el següent:

Primer. Iniciar el procediment d'adjudicació d'amarratges de base de la llista 7a a la instal·lació menor des Barcarès (TM d'Alcúdia), disponibles segons l'annex 2, a favor de les persones que figuren a la llista d'espera actualitzada de l'annex 1, segons el seu torn, tenint en compte que les sol·licituds no es podran modificar a partir d'aquest Acord i que als interessats que hagin presentats sol·licituds genèriques se'ls oferiran tots els amarratges disponibles al seu torn.

Segon. Facultar el vicepresident de Ports de les Illes Balears per continuar amb la tramitació d'aquest procediment i realitzar les adjudicacions individuals dels amarratges esmentats.

Tercer. Ordenar la publicació d'aquest Acord a la pàgina web de Ports de les Illes Balears i al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Quart. Determinar que contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la recepció, d'acord amb el que disposen els articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; o directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la recepció, d'acord amb el que disposa l'article 8.3 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 24 de febrer de 2021

El vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears Xavier Ramis Otazua

Documents adjunts