Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 129948
Anunci acord Ple data 31-3-2021 que aprova desistir modificació puntual 10/2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber que el Ple de l'Ajuntament reunit en sessió de caràcter ordinària el 31 de març de 2021, entre altres, acordà aprovar:

1.- Desistir a la modificació puntual 10/2012 que va ser aprovada inicialment mitjançant acord de Ple de l'1 de juny de 2012 i aprovada provisionalment el 30 de setembre de 2013 pel Ple de l'Ajuntament de Lloseta.

2.- Comunicar el present acord al Consell de Mallorca als efectes que es tingui per desistit a l'Ajuntament del referit procediment.

3.- Publicar el present acord al BOIB, i al Tauler d'anuncis de la corporació

En compliment de l'acord esmentat, se sotmet a informació pública la proposta aprovada inicialment durant un termini de TRENTA (30) DIES mitjançant la publicació al taulell d'anuncis, a la seu electrònica de l'Ajuntament de Lloseta, al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a un diari de gran difusió. Durant l'esmentat termini, totes les persones interessades poden consultar la documentació en dia feiner i horari d'oficina (de les 9 h a les 14.30 h) a les dependències municipals d'Urbanisme situades al C/ Pou Nou, 3 de Lloseta i podran presentar les al·legacions que pertoquin dins el termini indicat.

 

Lloseta, document signat electrònicament, (22 d'abril de 2021)

El batle

José María Muñoz Pérez