Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 128165
Aprovació de la modificació de les bases per a la concessió de vals de compra per a la promoció i reactivació del comerç local del municipi de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària de dia 20 d'abril de 2021, acordà aprovar la modificació de les bases per a la concessió de vals de compra per a la promoció i reactivació del comerç local del municipi de Felanitx, d'acord amb el següent:

Substituint la condició que estableix l'article 3.2.1 de “ha de tenir el domicili social i fiscal al municipi de Felanitx” per “ Ha de tenir la llicència d'obertura i activitats al municipi de Felanitx”.

Així, l'article 3 de la convocatòria quedaria redactat tal i com segueix:

3. Requisits

3.1 Requisits de les persones físiques:

1. Estar empadronat al municipi de Felanitx.

2. Ser major de 18 anys.

Aquests dos requisits s'han de complir dia 18 de març de 2021.

3.2 Requisits dels establiments comercials adherits:

1. Ha de tenir la llicència d'obertura i activitats al municipi de Felanitx.

2. Ha de tenir la consideració d'autònom o, en cas d'empreses, estar donat d'alta en el cens empresarial com a microempresa i/o petita i mitjana empresa (definida en aquesta convocatòria com aquella amb una plantilla de 10 treballadors o treballadores com a màxim i amb una facturació anual inferior a 1.000.000,00 €).

3. La seva activitat ha d'estar inclosa en algun dels epígrafs de l'impost d'activitats econòmiques (IAE) que s'enumeren en l'annex IV.

4. La persona que representa legalment l'entitat ha de presentar una declaració de no estar inhabilitada per contractar amb les administracions públiques o per obtenir-ne subvenció, i d'estar facultada per actuar en nom de l'entitat.

5. Ha de presentar una declaració responsable d'estar al corrent del pagament de les obligacions amb la seguretat social, tributàries locals, autonòmiques i estatals.

6. Ha d'haver justificat qualsevol subvenció que l'Ajuntament de Felanitx li hagi concedit amb anterioritat, sempre que hagi finalitzat el corresponent termini de justificació.

 

Felanitx, document signat electrònicament (22 d'abril de 2021)

El batle

Jaume Montserrat Vaquer