Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 128337
Resolució de nomenament dels guanyadors del concurs d’idees per a la selecció de guions i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'aprova el concurs d'idees per a la selecció de guions i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca (BOIB núm. 28, de 27 de febrer de 2021), amb aclariment de la convocatòria de 31 de març de 2021 (BOIB núm. 47, de 8 d'abril de 2021).

2. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de nomenament dels membres del Jurat en el concurs d'idees de 6 d'abril de 2021 (BOIB núm. 47, de 8 d'abril de 2021).

3. El dia 8 d'abril de 2021, té lloc la sessió de la presentació de les idees a l'aljub d'Es Baluard de Palma amb la presència, en línia i presencial, del Jurat i dels participants. El resultat de les votacions queda reflectit a l'Acta de les valoracions del Jurat de 20 d'abril de 2021.

4. Informe jurídic favorable de 20 d'abril de 2021 sobre la resolució de nomenament dels guanyadors del concurs.

5. Hi ha crèdit adequat i suficient en el pressupost de la Fundació de 2021 per fer front al pagament dels contractes amb els guanyadors del concurs.  

Fonaments de dret

1. D'acord amb l'article 16 dels Estatuts de la Fundació Mallorca Turisme són atribucions de la direcció gestionar i executar els plans i programes que aprova el Patronat i formalitzar i aprovar tota classe d'actes i contractes (BOIB núm. 24, de 23 de febrer de 2019).

2. Articles 118, 153.3, 68 i 90 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

Per tot això dict la següent,

Resolució

1. Nomenar guanyadors del Concurs d'idees per a la selecció de guions i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca als següents:

Títol projecte

Titular

Resultat final de la votació.

Mitjana dels vots

Mi isla

Sandra Seeling Lipski

6.93

The Getaway

Toni Bestard Rosselló

6.65

El instante

Marcos Cabotá Samper

6.59

Ciclovi(d)as

Pedro Victory Ramos

6.31

Un parell de cançons després

Jaume Carrió Artigues

6.24

2. Notificar aquesta Resolució als guanyadors i requerir-los que aportin el guió i el pressupost definitiu en un termini de quinze dies a partir de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web mfc.mallorcafimcommission.net.

4. Informar que contra aquesta Resolució, que no esgota la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant del president del Patronat de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, a partir de l'endemà d'haver-ne publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i de l'article 12 dels Estatuts de la Fundació.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant del Jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta, que es produeix tres mesos després de presentar el recurs d'alçada sense que s'hagi notificat la resolució.

Malgrat l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb el que estableix la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula la jurisdicció contenciosa administrativa, i amb el que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 20 d'abril de 2021

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordá