Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 116077
Correcció d’errada material de les bases del procediment selectiu per a la creació d’una borsa de feina d’enginyer o enginyera industrial com a personal funcionari interí d’Administració Especial, subescala tècnica, grup A, subgrup A1, de l’Ajuntament d’Artà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de data 15 d'abril de 2021 va acordà, entre altres, l'acord següent:

1. Aprovar la correcció de l'errada material detectada a l'apartat 6.2.1.a) Experiència laboral de les bases que han de regir el procediment selectiu per a la creació d'una borsa de feina d'enginyer/a industrial, com a personal funcionari interí d'Administració Especial, subescala tècnica, grup A, subgrup A1 de l'Ajuntament d'Artà, pel sistema de concurs oposició, publicades al BOIB núm. 47, de 8 d'abril de 2021, que ha de quedar redactat de la manera següent:

On diu:

“6.2.1. Experiència laboral

La puntuació màxima d'aquest apartat és de 10 punts:

a) Per serveis prestats com a personal funcionari o laboral a l'Administració local relacionats amb les funcions pròpies de la plaça, en un lloc igual o similar, o superior: 0,5 punts per any treballat, amb un màxim de 5 punts. També s'han de valorar els serveis prestats a l'Administració pública en virtut d'un contracte administratiu subjecte a la Llei de contractes. Les fraccions d'any s'han de computar prorratejant la puntuació anual pels mesos i la duració de la jornada treballats. Únicament s'ha de valorar aquest apartat quan, de la documentació aportada per la persona aspirant, es desprengui que l'experiència laboral està relacionada directament amb les funcions de la plaça o el lloc a cobrir. A aquest efecte, s'ha de presentar el certificat de l'Administració en el qual s'indiquin la data d'alta i de baixa i el lloc de feina ocupat.”

Ha de dir:

“6.2.1. Experiència laboral

La puntuació màxima d'aquest apartat és de 10 punts:

a) Per serveis prestats com a personal funcionari o laboral a l'Administració pública relacionats amb les funcions pròpies de la plaça, en un lloc igual o similar, o superior: 0,5 punts per any treballat, amb un màxim de 5 punts. També s'han de valorar els serveis prestats a l'Administració pública en virtut d'un contracte administratiu subjecte a la Llei de contractes. Les fraccions d'any s'han de computar prorratejant la puntuació anual pels mesos i la duració de la jornada treballats. Únicament s'ha de valorar aquest apartat quan, de la documentació aportada per la persona aspirant, es desprengui que l'experiència laboral està relacionada directament amb les funcions de la plaça o el lloc a cobrir. A aquest efecte, s'ha de presentar el certificat de l'Administració en el qual s'indiquin la data d'alta i de baixa i el lloc de feina ocupat.”

2. Publicar aquest acord al BOIB i a la web de l'Ajuntament d'Artà.

 

Artà, 16 d'abril de 2021

El batle Manuel Galán Massanet