Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 113662
Nomenament representants a òrgans col·legiats. Comissió d'Artesania de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es dona compte, per a general coneixement, de la Resolució de Presidència sobre nomenament de representants del Consell Insular de Formentera en altres òrgans col·legiats d'altres administracions i propis per al mandat 2019-2023, de data 29 de març de 2021, que a continuació es transcriu:

“RESOLUCIÓ DE PRESIDÈNCIA

NOMENAMENT REPRESENTANTS A ÒRGANS COL·LEGIATS

ALEJANDRA FERRER KIRSCHBAUM, PRESIDENTA DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Vist l'ofici emès per la Direcció General de Comerç de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius amb Registre d'entrada en aquest Consell Insular núm. 2020/25115, de 18 de novembre, relatiu a la designació del vocals i suplents de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears.

El Decret 6/2009, de 6 de febrer, pel qual es modifiquen l'article 2 i l'article 4 del Decret 103/2000, de 7 de juliol, pel qual es regulen la composició i les funcions de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears, estableix, en el seu article 2, la composició d'aquest òrgan col·legiat.

Entre els vocals, hi ha d'haver el conseller o la consellera delegada de l'àrea que exerceix les competències en matèria d'artesania del Consell Insular de Formentera, i dues persones representants del sector artesà de Formentera, que siguin prioritàriament Mestres artesans o Mestre artesana amb la condició afegida d'empresa artesana amb Document de Qualificació Artesanal.

Atesa l'Estructura organitzativa i competencial del Consell Insular de Formentera, així com les delegacions de Presidència i del Ple, per al mandat 2019-202, publicat al BOIB núm. 102, de 25 de juliol, on s'inclou en el seu apartat núm. XVI, els nomenaments dels representants del Consell a òrgans col·legiats d'altres administracions i pròpies.

Per tot l'anterior, en virtut de les competències que m'atribueix l'article 9.2.x de la Llei 8/2000 de 27 d'octubre de Consells Insulars, i la normativa abans esmentada,

HE RESOLT

PRIMER.- NOMENAR com a membres de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears, per part del Consell Insular de Formentera, segons l'establert a l'article 2 del Decret 6/2009, de 6 de febrer, les següents persones:

  • Sra. ANA JUAN TORRES, Consellera d'Habitatge, Comerç i Emprenedoria del Consell de Formentera.

  • Sra. AMALIA MORA SÁNCHEZ, Cap de servei de la conselleria de Comerç del Consell de Formentera, com a suplent.

  • Sr. JAUME ESCANDELL GUASCH, Mestre Artesà Espardenyer

  • Sr. Hernan Gustavo Fernández Molinari, Artesà Joier, com a suplent.

  • Sr. José Enrique Marcos Garzón, Mestre Artesà sabater amb D.Q.A.

  • Sr. Oriol Calvet Sánchez, Artesà joier, com a suplent.

SEGON.- COMUNICAR aquesta Resolució de Presidència als interessats, i a la Direcció General de Comerç del Govern de les Illes Balears, als efectes oportuns.

TERCER.- DONAR TRASLLAT d'aquesta Resolució de Presidència, al Ple de la Corporació per a la seva ratificació.

QUART.- PUBLICAR aquesta Resolució de presidència al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB),  als efectes adients.

(...)”.

La qual cosa es publica per a general coneixement.

  

Formentera, 9 d'abril de 2021

La presidenta

Alejandra Ferrer Kirschbaum