Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 113158
Anunci acord de Ple de data 25.03.2021 d'aprovació inicial del Pla de gestió sostenible de l'aigua i emergències en situacions de sequera al municipi d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament d'Eivissa per acord del Ple de data 25.03.2021, ha acordat el següent:

PRIMER. Aprovar inicialment el Pla de gestió sostenible de l'aigua i emergències en situacions de sequera al municipi d'Eivissa.

SEGON. Sotmetre el Pla de gestió sostenible de l'aigua i emergències en situacions de sequera al municipi d'Eivissa, a un període d'informació pública, per termini de trenta dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la corporació, a fi que el veïnat i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

En el supòsit que durant el termini d'informació pública no es presenti cap reclamació o suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés per part del Ple.

TERCER. Remetre el Pla de gestió sostenible de l'aigua i emergències en situacions de sequera al municipi d'Eivissa a la Direcció General de Recursos Hídrics de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, per a l'emissió del corresponent informe.

  

Eivissa, 15 d'abril de 2021

El secretari acctal

Joaquim Roca Mata