Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 109892
Correcció d'error. Convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera tres places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament des Castell mitjançant el procediment ordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat, per Decret d'Alcaldia, amb data de 13 d'abril de 2021, correcció d'error de la convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera 3 places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament d´es Castell, aprovada amb data 19/03/2021; es publica la mateixa a continuació, als efectes oportuns.

 

Es Castell, 13 d'abril de 2021

La batllessa Juana Escandell Salom

 

Primer.- Rectificar el títol de l'Annex I, quedant de la següent manera: Sol·licitud per prendre part en el procés selectiu, per a la selecció de tres places de policia local, funcionari de carrera, mitjançant oposició, de l'Ajuntament des castell.

Segon.- Rectificar la base onzena, quedant de la següent manera:

Pràctiques en el municipi

La fase de pràctiques al municipi amb el contingut que determini l'Ajuntament, tindrà una durada d'un any. La metodologia d'execució i la supervisió s'ajustarà al que s'estableix en la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020 per la qual es determina la metodologia d'execució, supervisió i avaluació de les pràctiques en el municipi per a les distintes categories de policia local (BOIB, núm 188 de 31 d'octubre de 2020).

L' avaluació de les pràctiques es durà a terme segons el que estableixen els articles del 180 al 182 del Decret 40/2019 i la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020.