Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 109721
Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu DF 2/2021 del Jutjat Contenció Administratiu núm. 2 de Palma interposat contra la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 4 de setembre de 2020 per la qual s’adopten mesures específiques d’actuació per raó de salut pública per assegurar el control del compliment de les obligacions d’aïllament o quarantena per a la contenció dels brots epidèmics de la pandèmia de la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'ofici del Jutjat Contenció Administratiu núm. 2 de Palma, es té per interposat per part de la  ASOCIACIÓN DE CONSUMIDORES ACUS un recurs contenciós administratiu (DF 2/2021) contra la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 4 de setembre de 2020 per la qual s'adopten mesures específiques d'actuació per raó de salut pública per assegurar el control del compliment de les obligacions d'aïllament o quarantena per a la contenció dels brots epidèmics de la pandèmia de la COVID-19.

Per això, i en compliment de l'article 115 i 116 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, se citen les persones interessades en aquest expedient contenciós administratiu perquè es puguin personar com a demandades davant del Jutjat Contenció Administratiu núm. 2 de Palma en el termini de cinc dies, comptadors a partir de l'endemà d'aquesta publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones interessades hi han de comparèixer, en forma legal, mitjançant procurador amb poder a aquest efecte i signatura de lletrat. Així mateix, se'ls comunica que en cas que s'hi personin fora de termini se'ls considerarà part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment, i que si no s'hi personen el procediment continuarà en tots els seus tràmits i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

  

Palma, 9 d'abril de 2021

La secretària general

Guadalupe Pulido Román