Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 108533
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 22 de març de 2021, relatiu als ajuts covid-19: efectes fase 4 - gener (tercera concessió) (Exp. 03140-2021-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Decret de Presidència núm. 45/2021 de 5 de febrer, es van aprovar les bases relatives als ajuts del CIM per pal·liar els efectes econòmics del mes de gener en diferents sectors econòmics de Menorca com a conseqüència de l'adopció del nivell 4 d'alerta sanitària (BOIB núm. 16 de 6 de febrer de 2021).

L'alerta sanitària de nivell 4 per a l'illa de Menorca es va establir el 15 de gener de 2021. Les ajudes destinades a pal·liar la pèrdua econòmica produïda per les restriccions sanitàries derivades del nivell 4 d'alerta sanitària tenen el propòsit de subvencionar el període de tres mesos: gener, febrer i març.

No obstant, els mesos subvencionables no coincideixen amb el mes natural, sinó que, atès que el nivell 4 d'alerta sanitària es va establir els 15 de gener de 2021, van de data a data. És a dir, per a aquests ajuts, el mes de gener, comprèn del 15 de gener al 15 de febrer. Per totes les referències fetes al mes de gener, en aquesta proposta, s'entendran fetes al període comprès entre dia 15 de gener idia 15 de febrer.

2. L'import màxim de l'ajut i el crèdit pressupostari són:

Partida 5.43900.4790000 Ajuts COVID-19 a conseqüència de l'adopció del nivell 4

Quantia màxima: 750.000 euros

3. El termini de presentació de sol·licituds va començar a les 9.00 hores del primer dia hàbil posterior a la publicació de la convocatòria dels ajuts en el BOIB i finalitzava un mes després o fins que s'exhaurís el crèdit disponible.

4. L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajudes per al mes de gener de l'any 2021 a persones físiques i jurídiques, comunitats de béns i entitats sense ànim de lucre, amb activitats incloses en els epígrafs de l'impost d'activitats econòmiques definits en la base 4.2 que exercien la seva activitat en el moment de l'adopció del nivell 4 d'alerta sanitària per a la contenció de la covid-19, acordat per el Consell de Govern de 15 de gener de 2021 de conformitat amb l'Acord del Consell de Govern de les Illes Balears de 27 de novembre de 2020, pel qual s'adopten mesures temporals i per raó de salut pública aplicables a l'illa de Menorca (BOIB núm. 7 de 16 de gener de 2021).

5. La base 6.4 diu que els sol·licitants han de complir els requisits generals següents:

a) Tenir el centre de treball a Menorca.

b) Tenir domicili fiscal a Menorca.

c) Estar al corrent d'obligacions tributàries amb l'Estat, amb la Seguretat Social i amb el Consell Insular de Menorca.

d) Constar d'alta en el Cens d'activitats econòmiques de l'AEAT segons la redacció de la base 4.2, amb algun establiment que exercís la seva activitat en el moment de l'adopció de l'acord del Consell de Govern de dia 15 de gener de 2021 pel qual s'estableix el nivell 4 d'alerta sanitària a l'illa Menorca.

e) Que el centre, o centres, de treball per al qual se sol·licita l'ajut exercís la seva activitat entre gener de 2020 i el 14 de març de l'any 2020.

f) Els beneficiaris de les ajudes no han de tenir cap proposta de sanció per infracció greu o molt greu per raons sanitàries lligades a la COVID-19. En el supòsit que l'expedient sancionador per raons sanitàries lligades a la COVID-19 s'arxivi posteriorment a la sol·licitud de l'ajuda, la persona interessada tindrà dret a la percepció de l'ajuda sol·licitada.

6. Les bases estableixen que les sol·licituds s'han de presentar únicament formalitzades electrònicament. La base 8.3 diu que juntament amb el tràmit electrònic s'ha d'aportar la documentació que es relaciona a continuació. Tots i cada un dels documents aportats han d'anar signats. Si hi manqués una signatura, serà causa de requeriment amb els efectes consignats en les mateixes bases:

a) Si el sol·licitant és persona física, DNI (per les dues cares i en un únic pdf i que es pugui comprovar amb claredat)

b) Si el sol·licitant és persona jurídica, CIF (que es pugui comprovar amb claredat)

c) En cas que es presenti la sol·licitud a través d'un representant, ha de presentar l'acreditació de la representació a través d'un mitjà vàlid en dret en el qual acrediti poder suficient per realitzar aquest tràmit. Si la representació no queda acreditada, serà causa de requeriment, amb els efectes que corresponguin.

d) En cas de les comunitats de béns, han de presentar en un document la relació nominal de les persones que la integren amb l'expressa designació d'un representant o apoderat únic. Aquest document ha d'anar degudament signat per tots els membres de la comunitat de béns. En cas que hi manqui una signatura, serà causa de requeriment amb els efectes consignats en les mateixes bases.

e) Annex I degudament emplenat i signat.

f) Certificat de situació en el cens d'activitats econòmiques de l'AEAT o autorització per la seva comprovació per part del CIM

7. L'import fix de l'ajuda és de 1.500 € per mes i per centre de treball o establiment. Es pot demanar l'ajut per un màxim de dos centres de treball o establiments per persona beneficiària i per mes.

8. Aquests ajuts es concedeixen de forma directa i amb una quantia individual fixa sempre que es compleixin els requisits de la convocatòria i fins que s'esgoti el crèdit. Cada sol·licitant pot presentar únicament una sol·licitud.

9. Les ajudes econòmiques s'atorgaran per ordre d'entrada en el registre, d'acord amb el que prescriu l'article 17 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions de la comunitat autònoma de les Illes Balears (TRLSIB) i mai per una quantia major a l'especificada en aquests bases.

En cas que el sol·licitant no presentés tota la documentació requerida en les bases o aquesta sigui errònia i se li hagués de fer un requeriment, l'ordre de registre d'entrada que es tindrà en compte és el del darrer registre que es presenti al Consell Insular de Menorca per tal de completar l'expedient.

10. L'examen de les sol·licituds correspon a un òrgan instructor unipersonal d'acord amb l'article 25.3 b de la Llei 2/2020. Vist el volum de les sol·licituds d'ajuts presentades i la necessitat de tramitar de forma urgent la concessió dels ajuts, s'ha fet necessari donar suport a la gestió de l'òrgan instructor i crear un grup de treball format per funcionaris del Departament d'Economia i Territori per tal de realitzar d'ofici totes les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'ha de dictar la resolució dels ajuts, així com per comprovar que aquest ajut és compatible amb altres ajuts.

Les sol·licituds es resoldran de forma individual i per ordre d'entrada en el registre. Totes les sol·licituds presentades dins el termini establert en la convocatòria se sotmetran a l'examen de l'òrgan instructor unipersonal de l'expedient.

11. Els presents ajuts es regeixen per la Comunicació de la Comissió Europea relativa al Marc temporal de les mesures d'ajuts estatals destinades a donar suport a l'economia en el context de l'actual brot de COVID-19 de 19 de març de 2020 (d'ara endavant Marc temporal comunitari) i les seves successives modificacions, la darrera publicada al Diari de la Unió Europea el passat 1 de febrer de 2021, que estableixen el marc temporal per a les mesures d'ajuda a empreses i autònoms consistents en subvencions directes, avantatges fiscals i de pagament o altres formes, destinades a donar suport a l'economia en el context de l'actual brot de COVID-19.

L'acord de concessió i pagament d'aquests ajuts s'ha de traslladar al Govern de les Illes Balears per tal que consti en el seu registre l'ajut concedit pel Consell Insular de Menorca i facilitar així el còmput total d'ajuts concedits en el context del brot de COVID-19 a la nostra comunitat autònoma.

12. El Consell Executiu, reunit el passat 22 de febrer de 2021 en sessió de caràcter ordinari, va aprovar, per torn d'urgència i sense fiscalització prèvia, la primera concessió d'aquests ajuts. Després de la seva aprovació, s'ha fet la fiscalització pertinent per part de la Intervenció del CIM.

13. La instructora dels ajuts del CIM per pal·liar els efectes econòmics del mes de gener en diferents sectors econòmics de Menorca com a conseqüència de l'adopció del nivell 4 d'alerta sanitària (BOIB núm. 16 de 6 de febrer de 2021), dia 6 de març de 2021 va emetre el segon informe de concessió i pagament, per un import total de 226.500 € de la partida 5.43900.4790000 del pressupost del CIM per a l'any 2021:

 

Crèdit inicial

Nombre sol·licituds presentades

Nombre fr sol·licituds proposades per concedir i pagar

Import proposat de concessió i pagament

Crèdit disponible

Han desistit de la seva sol·licitud

Denegats

Nombre de sol·licituds pendents de concessió i pagament o denegació

Primera concessió

CEX 22-2-2021

BOIB núm. 29 de 2-3-2021

750.000 €

602

113

190.500 €

559.500 €

-

-

489

Segona concessió

CEX 15-3-2021

BOIB núm. ---

559.500 €

636

145

(acumulat 258)

226.500 €

(acumulat 417.000 €)

333.000 €

-

5

373

Tercera concessió

CEX -

BOIB núm. ---

---

333.000 €

638

93

(acumulat 351)

142.500 €

(acumulat 559.500 €)

190.500 €

3

1

278

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament d'Economia i Territori;

El Consell executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Concedir i tramitar el TERCER pagament dels ajuts del Consell Insular de Menorca per pal·liar els efectes econòmics del mes de gener, entès com el període comprès entre dia 15 de gener i 15 de febrer, en diferents sectors econòmics de Menorca com a conseqüència de l'adopció del nivell 4 d'alerta sanitària (BOIB núm. 16 de 6 de febrer de 2021), a 93 sol·licitants, per un total de 142.500 € de la partida 5.43900.4790000 del pressupost del CIM per a l'any 2021:

Sol·l. núm.

Exp.

Any

Núm exp.

Sol·licitant

Registre d'entrada

Data

Nre. centres sol·licitats

Import sol·licitat

Nre. centres concedits

Import concedit

IAE epígraf

1

3140

2021

312

COLOMER DOMÈNECH, DAVID

GE2021002613

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673

2

3140

2021

313

ENRICH BARBER, NATALIA

GE2021002614

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

967.2

3

3140

2021

314

DOS SANTOS DE SOUZA, KENIA CRISTINA

GE2021002615

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672

4

3140

2021

316

ES REBOST DE BONATECA, SL

GE2021002617

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612

5

3140

2021

318

TABARIS, CB

GE2021002620

08/02/21

2

3.000,00 €

2

3.000,00 €

673

6

3140

2021

319

PONS MERCADAL, ANTONIA LUISA

GE2021002621

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673

7

3140

2021

320

SUREDA CANTALLOPS, MIQUEL

GE2021002622

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673

8

3140

2021

324

SASTRE CONGELATS 2017, SL

GE2021002626

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.9

9

3140

2021

325

BIONA, SL

GE2021002627

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.9

10

3140

2021

285

SALUTAMA, SC

GE2021002628

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5 677.9

11

3140

2021

326

RAUL BARRANCO, SL

GE2021002629

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3

12

3140

2021

328

CARRER ROSARI, SL

GE2021002633

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.4 673.2

13

3140

2021

329

MENORCA FRESC I BO, SL

GE2021002636

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612

14

3140

2021

331

MENURKA LUXURY, SLU

GE2021002638

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

15

3140

2021

332

GARCIA MARTÍNEZ, JUAN

GE2021002639

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5 673.2

16

3140

2021

333

MORENO CALZADO, ARIEL

GE2021002640

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

17

3140

2021

334

LOBEWIC, SL

GE2021002641

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.1 677.9

18

3140

2021

335

BORN NOU, SL

GE2021002642

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

19

3140

2021

338

SASTRE BOSCH HOTELS, SL

GE2021002649

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

681

20

3140

2021

340

TRES PEIXETS DE BINIBECA, SL

GE2021002653

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.4

21

3140

2021

341

HAVERKAMP, CAROLIEN MARIANNE

GE2021002654

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

22

3140

2021

344

SET HOTELS, SL

GE2021002657

08/02/21

2

3.000,00 €

1*

1.500,00 €

671.4 681

23

3140

2021

345

CLUB ESPORTIU MERCADAL

GE2021002659

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

24

3140

2021

347

GANADOS PALLISER, SL

GE2021002661

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.4

25

3140

2021

348

DISTXOC BALEAR 2015, SL

GE2021002662

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.9

26

3140

2021

349

MARTÍNEZ LÓPEZ, JULIA MILENA

GE2021002664

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3

27

3140

2021

350

SAPORITI, ROBERTO

GE2021002665

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3

28

3140

2021

351

ATENEU MUSICAL DE FERRERIES

GE2021002667

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

674.6

29

3140

2021

352

KIN KON DELI, SL

GE2021002668

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

30

3140

2021

359

ALCAUFAR VELL, SL

GE2021002678

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

31

3140

2021

360

COLL COLL, PERE

GE2021002680

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5

32

3140

2021

362

HOTELES MORVEDRA NOU, SL

GE2021002682

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671 681

33

3140

2021

363

TANVIR, HUSSAIN

GE2021002683

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673

34

3140

2021

364

ANA Y DIEGO 2017, CB

GE2021002692

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673

35

3140

2021

366

RODERO MOTA, ANTONIO JOSÉ

GE2021002698

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672

36

3140

2021

367

DISTRIBUCIONES GOÑALONS, SL

GE2021002701

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612

37

3140

2021

368

MÓN RESTAURANT, CB

GE2021002703

08/02/21

2

3.000,00 €

1*

1.500,00 €

671 681

38

3140

2021

369

PONS ALLÈS, SL

GE2021002705

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673

39

3140

2021

371

ALMONTE VARGAS, MIGUEL ÁNGEL

GE2021002707

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

40

3140

2021

373

LAGUNA GARDENS, SA

GE2021002711

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5

41

3140

2021

375

DUCHISELA INDUSTRIA CARNICA, SL

GE2021002713

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.4

42

3140

2021

379

FINCAS ALFA MENORCA, SL

GE2021002720

08/02/21

2

3.000,00 €

1**

1.500,00 €

685

43

3140

2021

380

MENORCANARIA, SL

GE2021002722

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

684

44

3140

2021

384

WANG XINXIANG

GE2021002732

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5

45

3140

2021

385

VINOS LLUCMAÇANES, SC

GE2021002733

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.7

46

3140

2021

387

SA PEDRERA DES PUJOL, SL

GE2021002735

08/02/21

2

3.000,00 €

2

3.000,00 €

671.4 672.3

47

3140

2021

390

COCTELEBRA, SL

GE2021002738

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

48

3140

2021

391

ROMAN REYES, ANTONIO

GE2021002739

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

49

3140

2021

392

EL PALADAR JAMONERIA & DELICATESSEN

GE2021002742

08/02/21

2

3.000,00 €

1*

1.500,00 €

612.1 677.9

50

3140

2021

393

PONS MOLL EL ARCO, SL

GE2021002747

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3

51

3140

2021

395

VILLA CARLAR, CB

GE2021002750

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

52

3140

2021

396

PUNT DESTUDI ES MERCADAL, SC

GE2021002751

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

933.9

53

3140

2021

397

HORNOS MENORQUINES`, SL

GE2021002754

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.4 673.1

54

3140

2021

399

THE TAPAS GASTROBAR, SL

GE2021002756

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2 676

55

3140

2021

400

MAZARESE, ROSARIA

GE2021002757

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.2

56

3140

2021

401

MILI Y JULI, SL

GE2021002758

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

681

57

3140

2021

402

SUAU NÁJERA, ANA aGUEDA

GE2021002761

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

58

3140

2021

404

PELLICER DA ROCHA, FRANCISCO JAVIER

GE2021002763

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5

59

3140

2021

405

ENRIQUE PEÑALVER, SL

GE2021002765

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.1

60

3140

2021

407

MONTANER ANGLADA, ANA MARIA

GE2021002767

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

681

61

3140

2021

408

FERNÁNDEZ ALMANZA, LUCY ESPERANZA

GE2021002769

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3

62

3140

2021

409

GALDÓN RUEDA, PEDRO JOSÉ

GE2021002772

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

63

3140

2021

410

FRAGILE THUG, SL

GE2021002773

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3

64

3140

2021

411

SA TAVERNA DES PORT MAÓ, SL

GE2021002776

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

673.2

65

3140

2021

412

COLL SEGUÍ, ANTONI LLUÍS

GE2021002778

08/02/21

2

3.000,00 €

1**

1.500,00 €

685

66

3140

2021

413

DALMEDO SERRA, FRANCISCA TERESA

GE2021002779

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3 673.2

67

3140

2021

414

BOSCH PALLISER, JUANA MARÍA

GE2021002780

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

933.9

68

3140

2021

415

CONGELADOS CARNICOS MENORCA, SL

GE2021002781

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

69

3140

2021

416

FERRER CARRERAS, LUIS

GE2021002783

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

933.9

70

3140

2021

417

CAFETERIA ALAIOR, SL

GE2021002784

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

71

3140

2021

418

ANGLADA ORFILA, FRANCESC

GE2021002785

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.4

72

3140

2021

424

RODRÍGUEZ VEGA, FERNANDO

GE2021002799

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672 681

73

3140

2021

428

RETUERTA GARCÍA, JOSÉ

GE2021002804

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612

74

3140

2021

436

CARRASCO ALLÈS, BARTOLOMÉ

GE2021002813

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

672.3

75

3140

2021

437

FERNÁNDEZ CABEZA, FRANCISCO JAVIER

GE2021002814

08/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5

76

3140

2021

452

SAURA PRADA,S SANTIAGO

GE2021002840

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

77

3140

2021

453

MERCATAPAS MAHÓN ,SL

GE2021002842

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

78

3140

2021

454

SBAY SBAY, SOCIEDAD LIMITADA

GE2021002844

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.4

79

3140

2021

455

AL PUNT COMIDAS PARA LLEVAR, SL

GE2021002845

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

80

3140

2021

456

MAVI MENORCA, SL

GE2021002846

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

81

3140

2021

457

LA PAELLA DE MENORCA, SL

GE2021002851

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

677.9

82

3140

2021

459

SALORD BOSCH, BARTOLOMÉ JUAN

GE2021002858

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5 672.3 673.1

83

3140

2021

460

HOSTAL-RESTAURANTE LA ISLA, SL

GE2021002860

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.4 682

84

3140

2021

461

ARRÒS BRUT, SL

GE2021002861

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5

85

3140

2021

462

JID SPORT MENORCA, SL

GE2021002862

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

967.1

86

3140

2021

463

CANTERO DE LA TORRE, ANTONIO

GE2021002864

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.4

87

3140

2021

464

CAN ROCA MENORCA, SL

GE2021002865

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

682

88

3140

2021

465

CAN LLOPIS, SL

GE2021002870

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

89

3140

2021

466

BOSCH HERRERA, DAVID

GE2021002872

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

612.8

90

3140

2021

467

MARQUÉS MOLL, JOSÉ

GE2021002874

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

91

3140

2021

468

MARCHENA Y RODRÍGUEZ, SL

GE2021002875

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

671.5

92

3140

2021

469

FERRIS HEMMS, CB

GE2021002876

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

685

93

3140

2021

470

GIMNÀS EN FORMA, CB

GE2021002877

09/02/21

1

1.500,00 €

1

1.500,00 €

967.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

142.500,00 €

 

*Sol·licita 3.000 € però indica un únic centre de treball. Al certificat de situació en el Cens d'activitats econòmiques de l'AEAT consta un únic centre de treball (amb dos o més IAE d'alta). La quantia de l'ajut és per centre de treball, no per IAE (base 7).

**El certificat de situació en el Cens d'activitats econòmiques de l'AEAT indica que està donat d'alta d'un únic centre de treball en relació amb les activitats incloses en els epígrafs de l'IAE que es relacionen en la base 4.

Aquests ajuts estan cofinançats, en relació amb els epígrafs de l'IAE relacionats en la base 4.2, a excepció de la base 4.2 c, per l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant el conveni signat el dia 4 de febrer de 2021 que té per objecte col·laborar econòmicament amb el Consell Insular de Menorca per tal que aquest pugui realitzar les actuacions necessàries per ajudar a pal·liar les pèrdues produïdes com a conseqüència de les restriccions aprovades pel Govern per aturar l'expansió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, en els sectors econòmics de Menorca que es descriuen a les bases que regeixen aquesta convocatòria.

Els presents ajuts es regeixen per la Comunicació de la Comissió Europea relativa al Marc temporal de les mesures d'ajuts estatals destinades a donar suport a l'economia en el context de l'actual brot del COVID-19 de 19 de març de 2020 i les seves successives modificacions, la darrera publicada en el Diari de la Unió Europea el passat 1 de febrer de 2021, que estableixen el marc temporal per a les mesures d'ajuda a empreses i autònoms consistents en subvencions directes, avantatges fiscals i de pagament o altres formes, destindes a donar suport a l'economia en el context de l'actual brot de COVID-19.

Segon. Denegar la sol·licitud següent:

Sol·l. Núm.

Exp.

Any

Núm. exp.

Sol·licitant

Registre d'entrada

Data

Nre. centres sol·licitats

Import sol·licitat

Motiu denegació

1

03140

2021

000288

CAN FEBRER SC

GE2021006008

10/03/2021

1

1.500 €

No acredita la representació. Base 8.3 c

Tercer. Entendre que els sol·licitants següents han desistit de la seva petició:

Sol·l. núm.

Exp.

Any

Núm. exp.

Sol·licitant

Registre d'entrada

Data

Nre. centres sol·licitats

Import sol·licitat

Motiu

1

03140

2021

000003

APIMA CP MARE DE DÉU DE GRÀCIA

GE2021002161

08/02/2021

1

1.500 €

Base 8.7: No presenta la documentació requerida

2

03140

2021

000059

GARCíA TITOS, JOSé ANTONIO

GE2021002233

08/02/2021

1

1.500 €

Base 8.7: No presenta la documentació requerida

3

03140

2021

000110

PIPETYCO CAFE LAB, SL

GE2021002293

08/02/2021

1

1.500 €

Base 8.7: No presenta la documentació requerida

Quart. Recordar als beneficiaris l'obligació de conservar els documents justificatius de l'aplicació dels fons rebuts, fins i tot els documents electrònics, en tant que puguin ser objecte d'actuacions de comprovació i control posterior per part de la Intervenció General de la Comunitat Autònoma.

Cinquè. Comunicar aquest acord a la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, per tal que tengui els efectes oportuns.

Sisè. Remetre a la BDNS aquests acords en compliment de l'art. 20.8 de l'LGS i publicar-los en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes de notificació (art. 1 b de la LPACAP).

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma

  

Maó, 9 d'abril de 2021

Per delegació de la presidenta, la secretaria

Rosa Salord Oleo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)