Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PETRA

Núm. 108392
Anunci aprovació acord inicial derogació ordenança reguladora preu públic per assistència a espectacles del cinema i teatre al teatre municipal de Petra

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A  la sessió plenària ordinària que va tenir lloc el dia  8 d'abril de 2021, es va aprovar l'acord inicial de derogació de l'Ordenança reguladora del preu públic per assistència a espectacles del cine i teatre al Teatre Municipal de Petra. 

Conforme a l'establert a l'article 49 de la LBRL, queda exposat al públic l'esmentat acord plenari, a efectes d'al·legacions, per un termini de 30 dies hàbils, comptats des del següent al de la  publicació d'aquest edicte, al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Al seu torn, l'ordenança en qüestió es troba a disposició dels interessats a la Web d'aquest Ajuntament: https://www.ajpetra.net (Ruta: Destacats-Tràmits i documents-Reglaments i Ordenances).

Cas de no produir-se al·legacions es considerarà definitivament aprovat dit acord plenari, derogant dita Ordenança amb la publicació en el BOIB del seu text, en els termes prevists a l'article 70.2 de la Llei abans esmentada.

 

Petra, 9 d'abril de 2021

El batle Salvador Femenias Riera