Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDUSTRIA, SERVEIS I NAVEGACIÓ DE MENORCA

Núm. 107523
Rectificació errors materials o de fet en les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de Secretari General de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'han detectat errors materials o de fet en les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de Secretari General de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Menorca publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en data dia 16 de març de 2021, les quals per error difereixen en alguns aspectes respecte a les bases aprovades per l'Administració tutelant, mitjançant la resolució emesa en data 18 de febrer de 2020 pel la Direcció General de Comerç de Govern de les Illes Balears. Per això, a petició de l'Administració tutelant, es posa de manifest i s'esmenen les següents errades a les bases publicades:

- En la Base V.- Mèrits, al referir-se al punt "Treballar o haver treballat en una Cambra de Comerç", on diu "experiència inferior a un any" ha de dir "experiència d'un any o inferior".

- En la Base V.- Mèrits, on diu "Idioma català nivell C, degudament acreditat" ha de dir "Idioma català nivell C1 (Abans C), degudament acreditat".

- En L'ANNEX II, punt 3. Treballar o haver treballat en una Cambra Oficial de Comerç, on diu "Experiència inferior a un any (indicar Cambra i període)" ha de dir "Experiència d'un any o inferior (indicar Cambra i període)".

- En l'ANNEX II, punt 5, on diu “5. Idioma català nivell C, degudament acreditat" ha de dir “5. Idioma català nivell C1 (Abans C), degudament acreditat".

Per tot això, i amb la finalitat de salvaguardar plenes garanties d'accés al procés de selecció, es reobre un termini de quinze dies naturals següents a la publicació d'aquesta rectificació d'errors, d'acord amb el que preveu la Base VI, per presentar sol·licituds a aquesta convocatòria.

 

Maó, 13 de abril de 2021

El president Rubén Adrián Pastor