Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 107198
Aprovació definitiva de l'ordenança reguladora de l'ús dels horts urbans de titularitat municipal del municipi de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En no haver-se presentat cap reclamació o el suggeriment durant el termini d'exposició al públic, l'acord inicialment adoptat d'aprovació dels horts urbans de titularitat municipal s'ha d'entendre definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés de conformitat amb allò que s'ha fixat en els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 102.1.d) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de Règim Local de les Illes Balears.

El text íntegre de l'ordenança, es fa públic, per al seu general coneixement i en compliment del que es disposa en l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

« ORDENANÇA DELS HORTS URBANS DE TITULARITAT MUNICIPAL

TÍTOL I  DISPOSICIONS GENERALS

Article 1. Objecte.

Aquesta Ordenança té per objecte regular el règim jurídic de les llicències d'ús privatiu del domini públic atorgades per l'Ajuntament sobre horts de titularitat municipal al terme de sa Pobla, exclusivament per al seu conreu agrícola amb destinació a l'autoconsum, el contingut dels drets i obligacions a complir pels beneficiaris d'aquestes llicències i el règim de licitació i adjudicació de les mateixes.

Article 2. Naturalesa jurídica de la llicència.

1.- Les llicències municipals atorgades en virtut d'aquesta Ordenança tindran la naturalesa d'autorització d'ús privatiu d'un bé del qual en sigui propietari o arrendatari l'Ajuntament.

2.- Aquesta llicència no suposa en cap cas la transmissió del domini de la parcel·la d'hort utilitzada, que continuarà essent propietat de l'Ajuntament de sa Pobla, tant pel que fa al terreny com a totes les instal·lacions existents en el moment d'atorgament de llicència  i també de les que els diferents usuaris o associacions d'hortolans que es constitueixin realitzin, que quedaran unides de manera per- manent a la parcel·la.

3.- L'adjudicatari solament tindrà la possessió precària de l'hort municipal que se li assigni pel termini que es determini i en els termes que preveu la llicència o document de formalització de l'adjudicació i resta d'articles d'aquesta Ordenança.

4.- Les llicències atorgades tenen caràcter personalíssim, i en cap cas els titulars no podran cedir, alienar, gravar o disposar, a tall onerós o gratuït, els drets que es derivin de l'autorització d'ús, ni transmetre-la a tercers.

Podran ser revocades unilateralment, per causa d'interès públic, sense dret a indemnització.

Article 3. Règim jurídic.

1.- Constitueixen normativa i prescripcions aplicables al procediment de formació i d'aprovació de l'expedient, licitació, adjudicació, formalització de les llicències d'us privatiu del domini públic regides pel present Reglament, a més de les disposicions d'aquest, les establertes en:

- La Llei 9/2017, de 9 de novembre, de Contractes del Sector Públic, el Reglament General de la Llei de Contractes i la resta de disposicions que els despleguin, modifiquin o afectin.

- La Llei estatal 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i les disposicions que la despleguin, modifiquin o afectin, així com la normativa autonòmica de desplegament que, en el marc d'aquella, sigui vigent.

2.- Constitueixen normativa i prescripcions aplicables al contingut de la llicència, a la seva extinció i demés potestats de l'administració sobre el domini públic, a més de les disposicions d'aquest Reglament, les establertes en:

- La Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques.

-  Llei 6/2001, d'11 d'abril de Patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel que s'aprova el Reglament de patrimoni de les Illes Balears.

- Les ordenances i els reglaments de la Corporació, els acords i les resolucions sobre el règim d'atribució de competències i les Bases d'Execució del Pressupost.

3.- En tot allò no previst a les anteriors, seran aplicables les restants normes de Dret administratiu, i, en darrer terme, les de Dret privat.

Article 4. Termini.

1.- Les llicències d'ús privatiu dels horts ecològics s'atorgaran per un període màxim de 4 anys.

2.- Una vegada adjudicades les parcel·les d'horts s'establirà una llista d'espera que servirà per anar adjudicant les parcel·les que quedin lliures, pel temps que resti fins a completar el termini de 4 anys inicial.

3.- En el cas que un hort quedi sense treballar més de sis mesos per part de l'adjudicatari, sense que hi hagi una comunicació expressa motivada a l'Ajuntament de sa Pobla, aquest quedarà lliure i podrà ser adjudicat novament, una vegada resol el títol administratiu, segons preveu aquesta Ordenança i pel temps que resti fins a completar el termini de 4 anys inicial.

Article 5. Règim econòmic de les llicencies.

1.- Els adjudicataris de les parcel·les d'horts quedaran obligats a satisfer la taxa que es pugui establir per les ordenances fiscals i reguladores dels preus públics en concepte d'utilització privativa del domini públic, que es meritarà anualment durant la vigència de la llicència. La manca de pagament de l'esmentada taxa dins el termini establert per a la seva realització facultarà l'Ajuntament a exigir-la per la via de constrenyiment, de conformitat amb la Llei general tributària i la resta de normativa de desenvolupament, sense perjudici de la potestat de revocació de la llicència que té l'Ajuntament de conformitat amb l'Article 14.

2.- Els usuaris dels horts hauran de dipositar una fiança de 100 €, que hauran d'ingressar a la Tresoreria Municipal, com a requisit previ al lliurament de la parcel·la i subscripció de la formalització de l'adjudicació que preveu l'Article 23, dins d'un termini de quinze dies des de la notificació de l'adjudicació de la llicència.

3.- L'import d'aquesta fiança s'executarà amb l'objectiu de cobrir possibles danys o perjudicis, si s'escau, i previ informe tècnic i resolució motivada. La fiança es retornarà quan cessin els efectes de la llicència d'ús privatiu de la parcel·la de l'hort i l'Ajuntament recobri la normal possessió pública. Les noves adjudicacions fins a completar el termini màxim de 4 anys, es faran previ dipòsit de la fiança corresponent.

 

TÍTOL II DRETS I OBLIGACIONS DELS TITULARS DE LES LLICÈNCIES

Article 6. Drets dels usuaris.

Són drets dels usuaris els següents:

1.- Cultivar qualsevol varietat d'hortalisses, verdures i flors, sempre que no siguin espècies prohibides per alguna disposició. Conrar, regar, llaurar i fer totes les operacions necessàries per al cultiu, sempre que no malmetin el terreny ni suposin intervencions irreversibles.

Article 7. Garanties sanitàries, de seguretat i econòmiques.

1.- Recau sobre l'adjudicatari la plena responsabilitat de:

a.- L'adequació de l'hort, de les seves instal·lacions i dels productes obtinguts a les condicions d'higiene, salubritat i sanitat que siguin exigibles conforme a la normativa vigent.

b.- El compliment de la normativa referent a fer foc i a la protecció civil.

2.- L'Ajuntament no es farà responsable dels robatoris o actes vandàlics que puguin afectar a les parcel·les. Així mateix, queda exempta de qualsevol responsabilitat en cas d'accident de l'adjudicatari en el desenvolupament de les seves tasques de conreu i en la seva estada en el recinte. Serà a càrrec de l'adjudicatari qualsevol responsabilitat per aquests conceptes i a tal efecte hauran de contractar al menys una assegurança per cobrir les responsabilitats civils que se'n puguin derivar.

 

Article 8. Règim d'ús de les parcel·les d'horta ecològica.

1.- Obligacions dels adjudicataris:

a).- La finalitat de l'espai cedit és per a ús d'horta exclusivament.

b).- Sempre que sigui possible conrear l'hort amb criteris d'agricultura ecològica, i fer-se responsable del seu manteniment.

c).- Vetllar pel bon ús dels terrenys, els camins, el reg, les casetes i altres instal·lacions del sector i respondre econòmicament de tots els danys que ocasioni el seu mal ús.

d).- L'adjudicatari és responsable de la instal·lació en el seu cas i del manteniment en perfecte estat de totes les instal·lacions, zones verdes, tanca de protecció, inclòs el reg, amb l'obligació d'avisar els responsables del projecte de qualsevol avaria i seguint en tot cas les instruccions donades pel mateix a aquests efectes.

e).- Utilitzar la canya natural o la fusta tractada com a tutor de les diferents collites, excloent-hi altres materials com les varetes de ferro.

f).- Realitzar una correcta gestió de la dotació de l'aigua de reg assignada a cada parcel·la si és el cas, respectant la tipologia del reg inicial, sense realitzar-ne modificacions.

g).- Realitzar la seva tasca dins els límits de l'hort adjudicat.

h).- Realitzar el seu treball personalment, excepte en el cas de l'adjudicació a col·lectius, i en casos de força major que ho haurà d'acreditar davant l'Ajuntament, i llevat de l'ajuda mútua entre hortolans.

i).- Complir amb la normativa aplicable en matèria ambiental, i especialment amb la ordenança municipal de recollida de deixalles o qualsevol altra concordant o complementària.

k).- Facilitar l'entrada als horts d'escolars o d'altres grups o entitats que, sota la direcció de monitors i amb autorització de la Comissió de seguiment, vulguin conèixer el projecte d'horts ecològics.

l).- Tancar les portes d'accés general, en el cas de que existeixin, cada cop que s'entra o surt del recinte dels horts.

m).- El pagament dels corresponents canons, taxes o fiances.

n).- A fer-se càrrec de gestionar adequadament les deixalles que es produeixen i hauran de compostar les restes vegetals.

o).- La utilització de productes d'adob o per fer tractaments fitosanitaris o d'altre índole han d'estar aprovats i regulats per la normativa sanitària.

2.- Limitacions d'ús als adjudicataris. Queda prohibit:

a).- Utilitzar maquinària o productes químics que puguin afectar als horts veïns o causar danys a conreus, canals de reg o al medi ambient en general.

b).- La utilització de productes fitosanitaris (insecticides, fungicides, herbicides,...) d'origen químic per al control de plagues o malalties, que no compleixin la normativa sanitària.

d).- Conrear cap espècie que no sigui pel consum humà, admetent-se com a única excepció el conreu de plantes medicinals.

e).- El conreu de plantes degradants del sòl, ni invasores.

f).- El conreu de plantes considerades il·legals per la normativa vigent.

g).- La comercialització dels productes obtinguts en el conreu de l'hort.

h).- La realització de cap tipus d'obra, ni tanca o separació, ni barbacoes, ni taules fixes o bancs, ni la construcció de nous elements o la modificació dels existents sense autorització de la Comissió de Seguiment.

i).- La tinença i cria de qualsevol tipus d'animal.

j).- Caçar, capturar ocells, talar arbres o qualsevol activitat susceptible de causar dany a la flora i la fauna de l'hort i de l'entorn.

k).- L'acumulació o abandonament de qualsevol material o deixalla, tan dins com fora de la parcel·la de l'hort.

l).- A portar cap material (bidons, plàstics, cadires,...) susceptible d'alterar l'estètica de lloc. Resta prohibit instal·lar hivernacles, excepte en aquells casos en que ho autoritzi de manera excepcional l'Ajuntament.

m).- L'ús d'altres materials com varetes de ferro o similars per tutorar la planta.

n).- Alterar els camins i manipular les conduccions comunes de reg de l'hort adjudicat.

o).- Moure fites i tanques que delimitin l'hort.

p).- La plantació d'arbres, arbustos o cultius de llarga durada de cap mena

q).- La cessió, préstec, arrendament o subarrendament de l'hort a una tercera persona.

r).- Deixar l'hort sense treballar. En cas d'impossibilitat temporal, que no podrà ser més llarga de 6 mesos, l'usuari ho haurà de comunicar a l'Ajuntament. En cas que s'excedeixi aquest temps, l'adjudicatari haurà de renunciar a la parcel·la.

s).- Circular per l'interior de l'hort amb vehicles de motor, excepte quan s'utilitzin eines agrícoles prèvia autorització de la Comissió de seguiment.

t).- Estacionar vehicles a l'interior de l'hort i als seus accessos, excepte els dels serveis municipals per realitzar les tasques de manteniment necessàries.

u).- Resta prohibida la realització de foc o qualsevol crema de restes vegetals al llarg de l'any a excepció dels períodes permesos per la normativa d'aplicació.

v).- Passar la nit en l'àrea d'horts municipals.

w).- Entrar i romandre a la zona dels horts amb animals de companyia.

Article 9. Manteniment, obres i danys en el domini públic.

1.- Aniran a càrrec de l'adjudicatari:

a.- Les despeses generades per la conservació i el manteniment ordinaris de la terra.

b.- Les indemnitzacions econòmiques i les reparacions que es generin derivades dels danys causats a la parcel·la d'hort municipal, a les instal·lacions que li donen servei, a les instal·lacions comunes de reg o altres de la zona d'horta, causades pel mal ús que en faci l'adjudicatari o pels seus acompanyants i pels danys i perjudicis causats a tercers.

2.- Aniran a càrrec de l'Ajuntament les obres i reparacions de renovació o reposició d'elements a l'hort o a les instal·lacions comunes degudes a l'envelliment o altres causes en les quals no concorri dany o negligència. En cap cas l'Ajuntament respondrà per furts, robatoris o danys o perjudicis d'elements dels adjudicataris.

3.- L'adjudicatari s'obliga a avisar immediatament l'Ajuntament de sa Pobla en cas que detecti qualsevol dany o desperfecte a l'hort o en les instal·lacions. També haurà d'avisar immediatament de qualsevol incidència que afecti el sistema de reg fins a la parcel·la, casetes o armaris d'eines, lavabos o altres elements comuns.

Article 10.  Horaris d'accés.

1.- L'horari en què es podrà accedir als horts ecològics serà de dilluns a diumenge, com a màxim de les 7:00 hores a les 21:00 hores durant l'horari estival i de les 7:00 hores a les 20:00 hores durant l'horari d'hivern, respectant en tot cas el descans dels veïnats en la realització de les seves tasques.

2.- En funció de l'horari solar, i en aquells espais d'horts on no estigui garantit l'enllumenat, l'Ajuntament podrà limitar l'horari d'accés.

 

TÍTOL III  EXTINCIÓ DE LES LLICÈNCIES D'ÚS PRIVATIU

Article 11. Causes genèriques de l'extinció.

Les llicències s'extingiran per les causes previstes a l'article 100 de la Llei del Patrimoni de les Administracions públiques i concordants dels Reglament del Patrimoni dels ens locals i les generals de la normativa sobre contractació del sector públic.

Article 12. Caducitat de la llicència d'ús privatiu.

La llicència d'ús privatiu caducarà pels motius següents:

a.- Per venciment del termini.

b.- Per renúncia del titular abans del venciment del termini.

c.- Per extinció, mort o incapacitat sobrevinguda de l'adjudicatari, abans del venciment del termini.

Article 13. Extinció i revocació de la llicència per part de l'Ajuntament.

La llicència d'ús privatiu podrà ser revocada pels motius següents:.

a.- Per pèrdua de les condicions d'accés per ser beneficiari d'una llicència d'ús privatiu, descrites en l'Article 16.3 d'aquesta Ordenança.

b.- Per haver deixat de conrear l'hort municipal durant més de sis mesos sense causa justificada.

c.- Per haver incomplert les condicions establertes a la reglamentació vigent i/o haver incomplert les condicions de maneig i les espècies vegetals de conreu establertes en aquesta Ordenança i/o en les instruccions municipals.

d.- Per declaració unilateral de l'Ajuntament, per raons d'interès públic, en qualsevol moment, sense dret a indemnització.

e.- Per incompliment de les obligacions previstes en aquesta Ordenança i les ordenances municipals que li siguin d'aplicació.

f.- Per raons d'interès públic o per incompatibilitat dels usos dels horts amb el planejament o amb la construcció d'infraestructures o equipaments d'interès social o general.

g.- Per la manca de formalització del document de cessió per causes imputables al peticionari.

 

Article 14. Efectes de l'extinció de l'autorització.

1.- L'Ajuntament de sa Pobla iniciarà un expedient contradictori amb audiència pública del titular de l'adjudicació abans de l'aprovació de la caducitat o la revocació de la llicència d'ús privatiu. Aquest expedient contindrà l'acta de comprovació de l'estat de l'hort feta pels serveis municipals corresponents, que elevaran la proposta de resolució i extinció de la llicència municipal a l'alcalde o regidor que delegui.

2.- Dins dels vint dies següents a la data de recepció de la notificació de l'acord esmentat, l'usuari haurà de deixar l'hort municipal buit, desembarassat d'estris i a plena disposició de l'Ajuntament sa Pobla. En cas contrari, l'Ajuntament podrà procedir a l'execució dels acords mitjançant el procés administratiu una vegada transcorregut aquest termini.

3.- Les obres i plantacions que tinguin el concepte de millora efectuada per l'usuari, i que no puguin ser retirades sense dany al terreny municipal, quedaran en propietat de l'Ajuntament sense que això generi un dret a indemnització.

4.- Respecte de les collites, davant l'extinció de la llicència d'ús privatiu per causa d'extinció,  mort o incapacitat sobrevinguda de l'adjudicatari, una vegada resol l'expedient administratiu corresponent, els successors o familiars autoritzats per l'Ajuntament podran recollir els fruits de la collita en curs. Els usuaris no tindran dret a cap tipus d'indemnització per pèrdua de collites, per millores de la parcel·la o per altres incidències que es derivessin de l'extinció o resolució de la llicència d'ús privatiu.

Article 15. La Comissió de Seguiment.

Es constituirà una comissió de seguiment composta per: El batle, el regidor de l'àrea i un representant del grup/s que composin l'oposició municipal.

 

TÍTOL IV RÈGIM D'ADJUDICACIÓ I FORMALITZACIÓ DE LES LLICÈNCIES D'ÚS PRIVATIU.

Article 16. Procediment de selecció.

1.- El sistema d'adjudicació de les llicències d'ús privatiu del domini públic sobre parcel·les municipals d'horts es farà en règim de lliure concurrència mitjançant sorteig públic. No obstant l'Ajuntament tindrà la potestat d'aprovar una reserva d'horts per a us de l'Escola, l'Institut del municipi i associacions d'acord amb el que s'estableix en aquest article.

2.- L'Ajuntament de sa Pobla tindrà la potestat de distribuir les parcel·les municipals que surten a concurs per lots destinats a diferents grups d'edats i/o per criteris socioeconòmics. Aquestes reserves, caldrà esmentar-les específicament en cada convocatòria que s'iniciï.

3.- La llista definitiva de persones que participaran en el sorteig públic estarà formada pels participants interessats que compleixin les condicions i els supòsits següents:

a.- Ser persona física major d'edat, o associacions sense finalitat de lucre i que persegueixin finalitats de caire social. Només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar, entenent-se per unitat familiar les persones que convisquin en un mateix domicili.

b.- A la data de l'inici del procés de sol·licituds, cal estar empadronat a sa Pobla o bé, en  el seu cas, tenir el domicili social a sa Pobla, amb una antiguitat mínima en ambdós casos de sis mesos.

c.- No disposar, a tall de propietari, arrendatari o similar, de cap altre hort o terreny de conreu, ja sigui dins del terme municipal de sa Pobla o dins l'Illa de Mallorca En aquest cas, caldrà aportar declaració jurada al respecte per part del peticionari.

Article 17. Publicitat.

Amb l'objectiu de garantir els principis de publicitat i concurrència, l'obertura de les convocatòries i les bases de la licitació per sorteig públic és publicaran al Butlletí Oficial de la CAIB.

Article 18. Termini de presentació de sol·licituds.

1.- Es presentaran les sol·licituds dins del termini assenyalat en l'anunci de la convocatòria al registre de l'Ajuntament de sa Pobla, o bé per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16 la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques

2.- Aquesta sol·licitud haurà d'ajustar-se al model de sol·licitud que s'aprovarà en les bases concretes d'atorgament de les llicències d'ocupació privativa i ús temporal dels horts de propietat municipal.

Article 19. Tramitació.

1.- Una Comissió de Valoració constituïda a aquest efecte informarà de les sol·licituds presentades en la licitació d'acord amb els criteris de selecció i emetrà qualificació documental i proposta d'admissió de les sol·licituds.

2.- Aquesta Comissió podrà requerir, si cal, aclariments o la presentació de documentació complementària a la sol·licitud, amb la voluntat que els interessats puguin esmenar els defectes o omissions que s'observin.

Article 20. Sorteig i llista d'espera.

1.- Una vegada acceptada la sol·licitud, en la data i lloc que s'assenyali oportunament i en un acte públic, tindrà lloc el sorteig a partir del qual s'aprovaran les adjudicacions de les llicències d'ús privatiu de parcel·les d'horta municipal.

2.- Si la quota reservada a col·lectius específics no s'esgota amb les adjudicacions efectuades, les parcel·les no adjudicades passaran a formar part del grup general.

3.- Cada sol·licitud tindrà un únic número d'ordre per al sorteig, segons el registre d'entrada de la documentació. S'agruparan les sol·licituds segons els grups o tipologies establertes, d'acord amb els criteris de preferència i ordenades segons l'establert a la convocatòria. S'efectuarà un sorteig independent per a cada grup o tipologies, i en cas que no s'adjudiquessin les parcel·les assignades a cada grup o tipologia, les disponibles passaran a formar part del següent grup o tipologia.

4.- Les persones que no resultin adjudicatàries d'una parcel·la, tot i haver estat admeses les seves sol·licituds en el sorteig, passaran a formar part d'una llista d'espera per a cada grup o tipologia establerta, que es generarà, en ordre ascendent, a partir dels números atorgats en el sorteig a les diverses sol·licituds, en previsió de cobrir les possibles vacants que es puguin produir en les parcel·les d'horta una vegada resolt l'expedient administratiu d'extinció de les llicències d'ús privatiu vigents en aplicació de les causes previstes en aquesta Ordenança.

5.-Aquesta llista d'espera es mantindrà en vigor fins l'obertura d'un nou procediment administratiu d'atorgament de llicències municipals.

Article 21. Adjudicació.

1.- El batle/ssa, o regidor/a delegat/da, aprovarà les adjudicacions de les diverses llicències d'ús privatiu del domini públic dels horts municipals una vegada efectuat el sorteig públic.

2.- La relació definitiva de les adjudicacions s'exposarà al públic mitjançant el tauler d'anuncis  de la pàgina web de l'Ajuntament de sa Pobla.

Article 22. Formalització de les adjudicacions.

1.- Els documents administratius que formalitzaran les adjudicacions de les llicències d'ús privatiu contindran el següent:

a.- Dades de la persona o entitat autoritzada.

b.- La finalitat de l'ús,

c.- Mesura, localització i número de la parcel·la.

d.- L'acceptació expressa dels Drets i obligacions de l'adjudicatari (normativa d'obligat compliment) així com el caràcter revocable de l'autorització, per raons d'interès públic, sense dret a indemnització.

e.- Durada de l'autorització.

f.- Declaració responsable de no incórrer en les circumstàncies definides a l'Article 17.3. c.

2.- La formalització d'aquest document suposa el reconeixement formal per part dels adjudicataris del dret de propietat de l'Ajuntament de sa Pobla de la parcel·la que se'ls assigna, així com de totes les instal·lacions inseparables del terreny i la total acceptació del règim jurídic que preveu aquesta Ordenança.

Article 23. Lliurament d'autoritzacions.

1.- Els adjudicataris hauran de recollir els títols acreditatius del seu dret atorgats per l'Ajuntament de sa Pobla, previstos a l'article anterior, en un termini de trenta dies a comptar des de la notificació de l'adjudicació. Serà requisit necessari la prèvia constitució de la fiança, el pagament de la taxa que s'hagi regulat, i la contractació de l'assegurança de responsabilitat civil, tot sense perjudici d'aportar la resta de documentació acreditativa dels requisits previstos o que es puguin preveure.

2.- Quan per causes imputables a l'adjudicatari no es pugui formalitzar el document administratiu dins del termini indicat, l'Ajuntament en podrà acordar la resolució, amb tràmit d'audiència prèvia a l‘interessat.»

 

​​​​​​​Contra el present Acord es podrà interposar recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Balears amb seu a Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa.

 

Sa Pobla, 13 d'abril de 2021

El batle-president Llorenç Gelabert Crespí