Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 104696
Acord del Consell de Govern de 12 d’abril de 2021 pel qual es dona per assabentat de la ratificació del nomenament de la directora gerent de Ports de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 31 de març de 2021, el conseller de Mobilitat i Habitatge va dictar la resolució següent:

1. Ratificar el nomenament de la senyora Cristina Barahona Bellido com a directora gerent de l'entitat pública empresarial Ports de les Illes Balears.

2. Comunicar aquesta ratificació al Consell de Govern, d'acord amb el contingut de l'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Donar compte d'aquesta ratificació al Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears.

4. Notificar aquesta Resolució a la senyora Cristina Barahona Bellido.

El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, determina que Ports de les Illes Balears s'adscriu a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.

D'acord amb la Llei 10/2005, de 21 de juny, de ports de les Illes Balears, i el Decret 134/2005, de 28 de desembre, d'aprovació dels Estatuts de Ports de les Illes Balears, el director gerent és nomenat i separat lliurement mitjançant una resolució del conseller competent en matèria de ports, atenent els criteris de competència professional.

Segons l'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, quan el nomenament o la contractació i el cessament dels directors gerents dels ens del sector públic instrumental no correspongui al Consell de Govern s'hauran de comunicar a aquest òrgan, i els acords pels quals es doni per assabentat s'hauran de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del Conseller de Mobilitat i Habitatge, en la sessió de 12 d'abril de 2021, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat de la ratificació del nomenament de la senyora Cristina Barahona Bellido com a directora gerent de l'entitat pública empresarial Ports de les Illes Balears, de conformitat amb la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 31 de març de 2021.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 12 d'abril de 2021

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez