Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 99752
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 d’abril de 2021 per la qual s’aprova la correcció d’errors de la Resolució de 26 de març de 2021 per la qual es nomena personal estatutari fix i s’adjudiquen places a les persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea d’anestèsia i reanimació dependents del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 8 d'abril  de 2021 s'ha publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 47 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 26 de març de 2021 per la qual es nomena personal estatutari fix i s'adjudiquen places a les persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'anestèsia i reanimació dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. S'ha advertit un error en l'Annex d'aquesta Resolució, que consisteix en la omissió d'una persona en la llista, que cal corregir d'ofici.

Fonaments de dret

1. L'article  109.2  de  la  Llei  39/2015,  d'1  d'octubre,  del  procediment  administratiu  comú,  estableix  que  “les  Administracions  públiques podran, així mateix, rectificar a qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels  interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la  revocació  dels  actes  de  gravamen  o  desfavorables i la  rectificació  dels  errors materials,  aritmètics i  de  fet  en  actes i  disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Modificar la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 26 de març de 2021, per la qual es nomena personal estatutari fix de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'anestèsia i reanimació, incloent en l'Annex la senyora Leticia Villaverde Laso, amb DNI número ****4715S, en el Sector Sanitari d'Eivissa.

2. Els efectes jurídics d'aquesta modificació es retrotreuen al 8 d'abril de 2021, data de publicació de  la resolució que es corregeix.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

Palma, 8 d'abril de 2021

El director general Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera De Presidència, Funció Pública i Igualtat (BOIB núm. 31, de 04/03/2021)