Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 95066
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de nomenament dels membres del Jurat en el concurs d’idees per a la selecció de guions i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'aprova el concurs d'idees per a la selecció de guions i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca (BOIB núm. 28, de 27 de febrer).

En relació amb l'anterior dict la següent,

 

Resolució

1.Anomenar el jurat en el Concurs d'idees per a la selecció de guions i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca, el qual estarà format per:

Jurat cinematogràfic:

Sr. Agustí Villaronga, director de cinema, guanyador de tres premis Goya.

Sr. Claro García, guionista, guanyador d'un premi Goya.

Sr. Roberto Barrueco, director de Mecal Festival Internacional de Cortometrajes y Animación.

Sra. Cristina Bosch, professora ESCAC Escola Superior de Cinema i Audiovisual de Catalunya.  

Jurat turístic:

Sra. Margalida Ramis, CEO de Grupotel.

Sr. Joan Balaguer, CEO de Logitravel.

Sr. Mónica Brondo, responsable de màrketing d'Avoris Travel

2. Acordar que en cas d'empat tindrà preferència el més valorat segons la puntuació dels participants en el concurs.

3.Informar que contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el president del patronat de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la notificació d'aquesta Resolució, d'acord l'establert a l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i de l'article 12 dels estatuts de la Fundació.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta, que es produeix tres mesos després d'interposar el recurs d'alçada sense que se n'hagi notificat la resolució.

 

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb el que s'estableix en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i amb el que s'estableix en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

   

Palma, 6 d'abril de 2021  

El director de la Fundació Mallorca Turisme

Miguel Pastor Jordà