Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 95011
Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca de 4 de març de 2021 per la qual es cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu del procediment ordinari núm. 748/2020 que es tramita davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La senyora Aida Horta Herrera ha interposat un recurs contenciós administratiu -actuacions núm. 748/2020, que se segueixen pel procediment ordinari en el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears - contra la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 7 d'agost de 2020 per la qual es desestima el seu recurs de reposició interposat contra la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 6 de juliol de 2020 que desestimava la seva sol•licitud de 9 de juny de 2020 de cessament de precarietat laboral i reconeixement de fixesa, existència de procés de selecció.

Fonaments de dret

1. L'art. 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu –actuacions núm. 748/2020, que se segueixen pels tràmits del procediment ordinari en el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears- per tal que puguin comparèixer com a demandats i personar-se davant aquest Tribunal en el termini de nou dies des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini indicat, se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment; i que, si no s'hi personen oportunament, continuarà el procediment en els seus tràmits, sense que sigui necessari fer-los cap notificació.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 4 de març de 2021

El director gerent d'Atenció Primària de Mallorca Miquel Caldentey Tous