Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 94526
Correcció d’errors de bases reguladores per a la concessió de cupons de consum per a la promoció i reactivació del comerç local del municipi d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. Dia 4 de març de 2021, el Ple de l'Ajuntament de Alcúdia va aprovar, en sessió ordinària, las bases reguladores per a la concessió de cupons de consum per a la promoció i reactivació del comerç local del municipi d'Alcúdia.

  2. Dia 13 de març de 2021, les bases van ser publicades al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB num. 035, de 13 de març de 2021).

  3. Una vegada publicades les bases s'ha detectat una errada material a l'apartat 6 d'aquestes, i allà on estableix que per poder beneficiar-se dels vals de compra de 20 euros, l'usuari haurà de fer una compra mínima de 20 euros a l'establiment escollit, havia de posar que l'usuari haurà de fer una compra mínima de 30 euros a l'establiment escollit. Aquesta qüestió ha estat posada de manifest per part de diversos comerços.

  4. En sessió ordinària celebrada dia 6 d'abril de 2021, el Ple de l'Ajuntament de Alcúdia ha aprovat la correcció d'errors de bases reguladores per a la concessió de cupons de consum per a la promoció i reactivació del comerç local del municipi d'Alcúdia, quedant la nova redacció de l'apartat 6 de les Bases reguladores amb el següent contingut:

Allà on deia:

“Per poder beneficiar-se dels vals de compra de 20 euros, l'usuari haurà de fer una compra mínima de 20 euros a l'establiment escollit. Els vals de compra s'hauran de consumir durant el període que indiqui la convocatòria i en una única compra.”

Ara diu:

“Per poder beneficiar-se dels vals de compra de 20 euros, l'usuari haurà de fer una compra mínima de 30 euros a l'establiment escollit. Els vals de compra s'hauran de consumir durant el període que indiqui la convocatòria i en una única compra.”

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, per mitjà del present edicte es fa públic el contingut de les bases modificades.

  

Alcúdia, 6 d'abril de 2021

La batlessa

Bàrbara Rebassa Bisbal