Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 94335
Aprovació de l'inventari dels terrenys expropiats en execució de la modificació puntual de les normes subsidiàries del terme municipal de Consell, relatiu a la classificació de sòl urbanitzable directament ordenat per equipament sanitari i aparcament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Consell, en sessió ordinària celebrada en data 30 de març de 2021, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

Primer.- Incloure en l'inventari de bens municipal el següent bé immoble:

URBANA.- Solar destinat a zona d´aparcament, procedent de la finca anomenada SON CORME, al terme municipal de CONSELL. Te una cabuda de mil set-cents trenta metres quadrats (1.730,00 m2). Confronta: Nord, en resta de la parcel·la 133 del polígon 1 (finca registral 680) de la que es segrega; Sud, en part, carrer Son Boy, en part terreny propietat de l'Ajuntament de CONSELL, en part carrer Bartomeu Fiol i Cosme, en part Comunitat de Propietaris de l´Edifici situat al carrer Sant Antoni Abat nº 34, i en part carrer de Son Munar; Oest, en part amb carrer Son Boy i en part propietat de l´Ajuntament de CONSELL; i Est, en part carrer de Son Munar i en part resta de la parcel·la 133 del polígon 1 (finca registral 680). REFERENCIA CADASTRAL: NO CONSTA.

Data d'adquisició: 10 de maig de 2019 per expropiació.

Cost d'adquisició: 17.524,90 euros

Naturalesa del bé: Domini públic

Segon.- Incloure en l'inventari de bens municipal el següent bé immoble:

URBANA.- Terrenys destinats a vial, procedents de la finca anomenada SON CORME, al terme municipal de CONSELL. Te una cabuda de quatre-cents noranta-quatre metres quadrats (494 m2). Confronta: Nord, en resta de la parcel·la 133 del polígon 1 (finca registral 680) de la que es segrega; Sud, en part, carrer Son Boy, en part terreny propietat de l´Ajuntament de CONSELL, en part carrer Bartomeu Fiol i Cosme, en part Comunitat de Propietaris de l´Edifici situat al carrer Sant Antoni Abat nº 34, i en part carrer de Son Munar; Oest, en part amb carrer Son Boy i en part propietat de l´Ajuntament de CONSELL; i Est, en part carrer de Son Munar i en part resta de la parcel·la 133 del polígon 1 (finca registral 680). REFERENCIA CADASTRAL: NO CONSTA.

Data d'adquisició: 10 de maig de 2019 per expropiació.

Cost d'adquisició: 5.004,21 euros

Naturalesa del bé: Domini públic

Tercer.- Incloure en l'inventari de bens municipal el següent bé immoble:

URBANA.- Zona d'equipament sanitari, procedents de la finca anomenada SON CORME, al terme municipal de CONSELL. Te una cabuda de mil nou-cents deu metres quadrats (1.910,00 m2). Confronta: Nord, en resta de la parcel·la 133 del polígon 1 (finca registral 680) de la que es segrega; Sud, en part, carrer Son Boy, en part terreny propietat de l´Ajuntament de CONSELL, en part carrer Bartomeu Fiol i Cosme, en part Comunitat de Propietaris de l´Edifici situat al carrer Sant Antoni Abat nº 34, i en part carrer de Son Munar; Oest, en part amb carrer Son Boy i en part propietat de l´Ajuntament de CONSELL; i Est, en part carrer de Son Munar i en part resta de la parcel·la 133 del polígon 1 (finca registral 680). REFERENCIA CADASTRAL: NO CONSTA.

Data d'adquisició: 10 de maig de 2019 per expropiació.

Cost d'adquisició: 19.348,30 euros

Naturalesa del bé: Domini públic

Quart.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per a que en el termini d'un mes es pugui consultar l'expedient i presentar al·legacions a l'acord, en cas contrari s'entendrà elevat a definitiu.

 

Consell, 6 d'abril de 2021

El batle Andreu Isern Pol