Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 89970
Acord aprovació confirmació nomenament personal eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Alcaldia, en data 8 de març de 2021, va emetre, entre d'altres, el decret que més endavant es transcriu literalment:

“Expedient núm.: 2460/2021

Procediment: Confirmació dels nomenaments del personal eventual

DECRET DE L'ALCALDIA

Vist l'acord plenari del  3 de Juliol de 2019 de conformitat amb el qual s'aprova la creació dels següents llocs de treball, destinats a personal eventual o de confiança que a continuació s'indiquen, amb les retribucions anuals que també es detallen:

CÀRREC

RETRIBUCIONS ANUALS

Cap de premsa

34.000,00

Assessor/a de patrimoni i cultura i delegat de la zona de Cala de Bou

37.200,00

Coordinador/a d'alcaldia i protocol

32.000,00

Coordinador/a dels serveis municipals de manteniment

32.000,00

Atès que, per renúncia del Sr. Josep Marí Ribas com a Alcalde del municipi, el Ple del dia 6 de març de 2021 va nomenar com a nou Alcalde el Sr. Angel Luis Guerrero Domínguez.

Atès que, en relació amb l'esmentat personal eventual, i de conformitat amb els corresponents acords del seu nomenament, “aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seua funció de confiança o assessorament.”

Per tot això exposat, mitjançant aquest escrit RESOLC:

PRIMER.- Mantenir l'acord adoptat el dia 05/07/19, relatiu al nomenament del Sr. ALBERTO FERRER FERRER, DNI ***5884**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial de  CAP DE PREMSA.

SEGON.-  Mantenir l'acord adoptat el dia 09/07/19, relatiu al nomenament de la Sra. MARGARITA PLANELLS TORRES, amb NIF ***4244**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial de COORDINADORA D'ALCALDIA I PROTOCOL.

TERCER.- Mantenir l'acord adoptat el dia 12/07/19, relatiu al nomenament del Sr. SALVADOR VAZQUEZ GOMEZ, amb DNI ***5020**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial de COORDINADOR DE SERVEIS MUNICIPALS DE MANTENIMENT I OBRES PUBLIQUES.

QUART.- Mantenir l'acord adoptat el dia 22/08/19, relatiu al nomenament del Sr. ANTONIO JOSE VIÑARAS DOMINGO,  amb NIE ***2315**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial d' ASSESSOR DE PATRIMONI I CULTURA I DELEGAT DE LA ZONA DE CALA DE BOU. 

CINQUÈ.- Mantenir l'acord adoptat el dia 24/01/20, relatiu al  nomenament del Sr. FRANCISCO JAVIER COPADO MARMOL, amb NIF ***5692**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança d'ADJUNT DE PREMSA.

SISÈ.-. Els nomenats podran ser cessats o separats lliurement per l'Alcaldia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament. 

SETÈ.- Notificar aquests acord als interessats, per al seu coneixement i efectes.

VUITÈ.- Fer públic aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació.  

NOVÉ. Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri.

(Document signat electrònicament al marge)”

La qual cosa es fa públic, per al seu coneixement i efectes,  i es fa constar, així mateix, que la dedicació d'aquest personal és exclusiva.

 

Sant Josep de sa Talaia, 6 d'abril de 2021

L'alcalde Angel Luis Gerrero Domínguez