Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 89969
Informació pública del Consell Insular d’Eivissa relativa al projecte executiu de cobriment i tancament del jaciment arqueològic situat al solar del Mercadona, al c. des Quatre Cantons, núm. 2, Puig d’en Valls, Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa per acord de data 31 de març de 2021 ha aprovat inicialment el següent projecte:

«Projecte executiu de cobriment i tancament del jaciment del solar del Mercadona, redactat per l'arquitecte Toni Marí Torres i visat pel Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears en data 19/03/2021, amb un pressupost sense IVA de 252.602,85 € (dos-cents cinquanta-dos mil sis-cents dos euros amb vuitanta-cinc cèntims), al que li correspon la quantitat de 53.046,60 (cinquanta-tres mil quaranta sis euros amb seixanta cèntims) amb un import total de 305.649,45 € (tres-cent cinc mil sis-cents quaranta-nou euros amb quaranta cinc cèntims), IVA inclòs»

L'esmentat projecte romandrà en exposició pública al Departament de Patrimoni d'aquest Consell Insular (av. d'Espanya, núm. 49, Eivissa) per un termini de 20 dies comptats a partir del dia següent de la data de publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC). 

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà l'aprovació definitiva del projecte.

 

Eivissa, 31 de març de 2021

El cap de Secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa José Vicente Garibo Redolat