Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 89957
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme amb relació al concurs d'idees per a la selecció de guions i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 27 de febrer de 2021, BOIB núm. 28, es publica el concurs d'idees (pitching) per a la selecció i posterior producció de curtmetratges per potenciar la imatge de Mallorca.

2. El punt 5 de la convocatòria del concurs publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears estableix que “el termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils, a partir del dia 9 de març inclòs fins al dia 22 de març inclòs, a les 23.59 h.”

3. En la roda de premsa i informació vinculada al concurs difosa per la Fundació Mallorca Turisme per publicitar, informar i atreure qualsevol interessat en el concurs d'idees es va informar erròniament que el termini de presentació de sol·licituds finalitzava el dia 23 de març i, a més, la plataforma de presentació de sol·licituds es va mantenir oberta fins aquell dia inclòs.

4. Aquesta informació ha causat una confusió en els interessats en el concurs que es van acollir al dia 23 de març com a últim dia de presentació de sol·licituds per això s'entén que no se'ls pot causar un perjudici derivat de la mateixa<A[mateixa|pròpia]> informació difosa per la Fundació.

Per tot això,

Resolc

Primer. Acceptar les sol·licituds presentades el dia 23 de març a la plataforma habilitada per al concurs d'idees.

Segon. Modificar el punt 5 de la convocatòria del concurs d'idees, amb la següent redacció:

Punt 5. Termini i lloc de presentació de les sol·licituds

On diu:

El termini de presentació de les sol·licituds és de 10 dies hàbils, a partir del dia 9 de març inclòs fins al dia 22 de març inclòs, a les 23.59 h.

Ha de dir:

El termini de presentació de les sol·licituds és d'11 dies hàbils, a partir del dia 9 de març inclòs fins al dia 23 de març inclòs, a les 23.59 h.

Tercer. Publicar aquesta Resolució al Butlletí oficial de les Illes Balears.

Quart. Acordar que aquesta modificació és aplicable amb caràcter retroactiu des de la publicació del concurs d'idees al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar el recurs d'alçada davant<A[ante|delante de]> el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, a comptar<A[explicat|comptat]> a partir de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no s'ha rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, a comptar<A[explicats|comptats]> a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant això, es pot interposar<A[pega|ocurre]>, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

  

Palma, 31 de març de 2021

El director de la Fundació Mallorca Turisme

Miguel Pastor Jordá