Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 89824
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s’informa de l’exhauriment del crèdit disponible a la Convocatòria d’ajuts per fer costat al sector cultural de Mallorca pels perjudicis provocats pels efectes de la pandèmia de la covid-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 553206

Antecedents

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'aprova la  Convocatòria d'ajuts per fer costat al sector cultural de Mallorca pels perjudicis provocats pels efectes de la pandèmica de la covid-19 de 12 de març de 2021 (extracte publicat en el BOIB núm. 36, de 16 de març).

2. L'import de la convocatòria de 400.000 € s'ha esgotat amb les sol·licituds presentades per la qual cosa és convenient informar als interessats de l'esgotament del crèdit. 

Fonaments de dret

1. Convocatòria d'ajuts per fer costat al sector cultural de Mallorca pels perjudicis provocats pels efectes de la pandèmia de la covid-19.

2. Estatuts de la Fundació Mallorca Turisme (BOIB núm. 24, de 23 de febrer de 2019).

3. Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017), modificada pel Ple del Consell de Mallorca en sessió de dia 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost).

4. Llei 2/2020, de 15 d'octubre, de mesures urgents i extraordinàries per a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la covid-19 (BOIB núm. 180, de 20 d'octubre).

5. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Informar de l'exhauriment del crèdit disponible a la convocatòria d'ajuts per fer costat al sector cultural de Mallorca pels perjudicis provocats pels efectes de la pandèmia de la covid-19.

2. Donar per finalitzat el termini de presentació de sol·licituds.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el president del Patronat de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà d'haver publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i de l'article 12 dels estatuts de la Fundació.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta, que es produeix tres mesos després d'interposar el recurs d'alçada sense que se n'hagi notificat la resolució.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb el que estableix la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula la jurisdicció contenciosa administrativa, i amb el que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 31 de març de 2021

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordà