Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 88787
Rectificació convocatòria i bases de ajudes a empreses i autònoms que desenvolupen la seva activitat al municipi de Capdepera. Exp 1525-21

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 42, de 27 de març de 2021, han estat publicades la convocatòria i bases de les ajudes a empreses i autònoms que desenvolupen la seva activitat al municipi de Capdepera (Exp 1525-21). 

Atès que s'ha detectat un error a l'article 6 de les bases, on es requeria per obtenir la condicion de beneficiari de la subvenció acreditar una reducció dels ingressos del 20%, quan al ple de la corporació es va aprovar un 30% de reducció, es publica l'article corregit: 

«Article 6.- Beneficiaris: Requisits

Les subvencions que es regulen en el present programa es concedeixen als empresaris individuals o socials (persones físiques o jurídiques, societats civils i comunitats de béns) que exerceixin una activitat econòmica en el terme municipal de Capdepera, que hauran de complir els següents requisits:

a) Que l'activitat que desenvolupa el sol·licitant de la subvenció s'hagi vist afectada per la crisi sanitària produïda pel COVID-19, amb una reducció dels seus ingressos de com a mínim el 30% entre els exercicis 2019-2020. 

b) Estar donat d'alta en el règim de la Seguretat Social o a la Mútua professional corresponent i a Hisenda.

c) Disposar de local o centre de treball en el terme municipal de Capdepera.

d) Trobar-se al corrent en el compliment de les seves obligacions amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària i amb la Tresoreria General de la Seguretat Social.

e) Trobar-se al corrent en el compliment de les seves obligacions amb l'Ajuntament de Capdepera.

f) No trobar-se culpable/a en cap de les circumstàncies d'inhabilitació a les quals es refereix l'article 13 de la Llei 38/2003, general de subvencions». 

 

Capdepera, 30 de març de 2021

El batle

Rafel Fernández Mallol