Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 87968
Ampliació de delegacions a dues regidories

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 1921/2019

DECRET 2021-0323

A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, el batle que subscriu, Sr. Jaume Monserrat Vaquer, venc a dictar la següent resolució de conformitat amb els següents

Antecedents de fet

Per resolució de batlia núm. 2020-0819 de 6 d'octubre de 2020 es va resoldre, entre d'altres, delegar competències a favor de regidors, d'acord es transcriu a continuació:

«Quart. Delegar a favor dels regidors que a continuació es detallen, les següents competències:

Sr. Catalina Soler Torres: afers socials (infància, adolescència i gent gran), salut i benestar, medi ambient, ecologia i sostenibilitat, neteja i residus, brigada municipal, recursos humans.

Sr. Pedro Acosta Duran: festes, noves tecnologies.

Sra. Melania Mesquida Tran: hisenda i pressuposts, turisme, cultura, patrimoni, biblioteques, arxiu, representant del batle a Portocolom.

Sr. Sebastià Adrover Palmer: Seguretat ciutadana (Policia i protecció civil, mobilitat i circulació).

Sr. Juan Aznar Hernández: esports, espais públics, edificis municipals, parc municipal, cementeri, aigua i clavegueram, enllumenat, benestar animal, participació ciutadana.

Sr. Rafel Rubio Ferrer: comerç, indústria, fires i mercat, mercat municipal.

Sra. Marta Cano Roig: educació i política lingüística, formació i ocupació (programa SOIB i Felanitx Emprèn), joventut, igualtat (àrea de la dona, mediació cultural, gènere i orientació sexual), contractació.»

Mitjançant la present resolució, aquesta batlia amplia delegacions en les regidores: Sra. Melania Mesquida Tran, i Sra. Catalina Soler Torres.

Fonaments de dret

En atenció a l'article 44.2 del Real Decret 2568/1986, de 28 de novembre, que aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de els entitats locals, la delegació d'atribucions del batle surtirà efecte des del dia següent a la data del Decret, excepte que es disposi altre cosa, sense perjudici de la seva preceptiva publicació en el Butlletí Oficial corresponent.

D'acord amb l'exposat,

RESOLC

Primer. Delegar, juntament amb les delegacions efectuades mitjançant resolució de batlia núm. 2020-0819 de 6 d'octubre de 2020, a favor de les regidores que a continuació es detallen, les següents competències:

Sra. Melania Mesquida Tran:

- la competència com a òrgan de contractació respecte dels contractes menors: d'obra, de subministrament, de serveis, de contractes administratius especials, i privats.

- la gestió ordinària de les àrees d'Intervenció i Tresoreria, que inclou les següents facultats i atribucions respecte a elles, així com la delegació expressa de la potestat de firma per a l'exercici d'aquestes:

  • Formar els projectes de pressupostos amb l'antelació necessària perquè puguin ser aprovats per l'Ajuntament dins del termini assenyalat.
  • Autoritzar i disposar despeses corresponents a contractes d'obra, de subministres, de serveis, contractes administratius especials, i contractes privats, quan el seu import no superi el límit establert per als contractes menors.
  • Ordenar tots els pagaments que s'efectuïn amb fons municipals i autoritzar els documents que impliquin formalització d'ingressos de Dipositaria.
  • Desenvolupar la gestió econòmica municipal d'acord amb el pressupost aprovat i retre comptes a la corporació de les operacions efectuades en cada exercici econòmic.
  • Firmar, juntament amb l'interventor i el tresorer, els xecs bancaris i altres documents anàlegs per a l'ordenació de pagaments, i assistir als arquejos ordinaris i extraordinaris.

Sra. Catalina Soler Torres: obres públiques.

Segon. De la present resolució se'n donarà compte al Ple en la primera sessió que es realitzi. També es notificarà personalment als interessats, i es farà pública en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des de demà mateix. El batle, Jaume Monserrat Vaquer.- En prenc nota, El secretari, Joan Garcia Cortès. Felanitx, 29 de març de 2021»

 

Felanitx, 29 de març de 2021

El batle Jaume Monserrat Vaquer