Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 87535
Aprovació definitiva de la modificació del Reglament del Consell Escolar Municipal de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió ordinària celebrada el 25 de març de 2021, va acordar aprovar expressament amb caràcter definitiu la redacció final del text de la modificació del Reglament del Consell Escolar Municipal de Sant Antoni de Portmany, una vegada resoltes les reclamacions presentades i incorporades les modificacions derivades de les reclamacions estimades. La qual cosa es fa pública per a general coneixement, en compliment del que disposa l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

PREÀMBUL

El Consell Escolar Municipal de Sant Antoni de Portmany és un òrgan de consulta i participació de la comunitat educativa del municipi en la programació de l'ensenyament no universitari amb les facultats d'assessorar, consultar, promoure i recomanar dins del seu àmbit de competències.

La composició del Consell Escolar Municipal de Sant Antoni de Portmany està formada pel president, el vicepresident i els vocals, designats per l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en funció de la seua representativitat en els diferents sectors educatius i del propi Ajuntament.

A causa dels canvis en la composició de l'equip de govern i l'oposició, es troba convenient augmentar els vocals representatius de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, així com els de l'apartat de representants de les Associacions de Pares i Mares, per donar cabuda a tots els nivells de la comunitat educativa i per tot això modificar la composició del Consell Escolar Municipal.

Article únic. Modificació de l'articulat del Reglament de el Consell Escolar Municipal de Sant Antoni de Portmany

Un. Es modifica l'article 10, que queda redactat així:

1. President. El president del Consell Escolar Municipal de Sant Antoni de Portmany serà l'alcalde o la persona en qui delegui (Decret 10/2003, de 14 de febrer, article 8.2).

2. Vicepresident. El vicepresident serà designat per l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany d'entre els membres del Consell Escolar Municipal (art. 8.3 de l'esmentat Decret).

3. Vocals. Designats per l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en funció de la representativitat dels sectors i a proposta, si escau, de les organitzacions o entitats representatives (art. 8.4 de l'esmentat Decret):

a) Vocals en representació de:

  • Professorat, 3 membres
  • APAS, 5 membres
  • Alumnes, 1 membre
  • PAS, 1 membre

b) Vocals en representació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany: 5 membres.

c) Vocals en representació dels centres públics i privats del municipi, en proporció a la seua representativitat: 4 membres.

d) Vocals designats per l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en representació d'associacions o entitats d'àmbit local o en virtut de capacitats o mèrits personals relacionats amb l'educació: 4 membres.

La composició del nou CEMSAP compta amb un total de vint-cinc (25) membres: Vint-tres (23) vocals, un (1) vicepresident i un (1) president.

L'Ajuntament designarà un funcionari que exerceixi les funcions de secretari del Consell Escolar Municipal, amb veu i sense vot (art. 8.5 de l'esmentat Decret).

 

Contra aquest acord, s'hi pot interposar el recurs contenciós administratiu davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, amb seu a Palma, en el termini de dos mesos comptadors a partir del sendemà de la publicació d'aquest anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tot això sense perjudici que es pugui exercir qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

  

Sant Antoni de Portmany, 29 de març de 2021

L'alcalde

Marcos Serra Colomar