Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 83316
Extracte de l'aprovació de la convocatòria de subvencions del  primer “Concurs de videorecomanacions culturals per a joves ‘youtubers'

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 555172

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria és fomentar la participació ciutadana i promoure la difusió de continguts i obres audiovisuals en llengua catalana entre la ciutadania del municipi.

Segon: Beneficiaris

Poden participar en el concurs les persones compreses entre els 14 i els 35 anys que resideixin en el municipi de sa Pobla i/o cursin estudis a un centre educatiu radicat en el municipi. Amb la inscripció, els menors d'edat han d'adjuntar una autorització d'un progenitor o del tutor legal.

Tercer. Bases reguladores:

http://www.sapobla.cat/

Pendent publicació al BOIB

Quart. Import:

La dotació de la convocatòria de subvencions serà de 300 euros. Repartits tal com determina el punt 5 de les Bases reguladores.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini d'inscripció serà entre el dia posterior a la publicació d'aquestes bases i el dia 30 d'abril de 2021 a les 23:59 hores.

 

Sa Pobla, 29 de març de 2021

El batle-president Llorenç Gelabert Crespí