Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 82504
Proposta resolució expedient sancionador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent resultada infructuosa la notificació de la Proposta de Resolució de l'expedient sancionador que se segueix contra el Sr. Francisco Campos Castro, per la realització d'un dipòsit de fems incontrolat, es publica aquesta al BOIB d'acord amb l'art. 44 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

“Examinades les actuacions que obren a l'expedient sancionador seguit contra el Sr. Francisco Campos Castro amb DNI 43146716G, per la realització d'un dipòsit de fems incontrolat a l'entrada del punt verd del polígon de Son Llaüt, vulnerant el contingut dels articles 14 e) i 24 a) de l'Ordenança municipal de Gestió de Residus;

En base a l'art. 13 del Decret 14/1994 de 10 de febrer, per la qual s'aprova el Reglament del Procediment a seguir per l'Administració de la Comunitat Autònoma en l'exercici de la potestat sancionadora, s'efectua la següent,

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

1.-Per Decret de Batlia es disposà la incoació d'expedient sancionador al Sr. Francisco Campos Castro amb DNI 43146716G, per la realització d'un dipòsit de fems incontrolat a l'entrada del punt verd del polígon de Son Llaüt.

2.-Efectuats els nomenaments d'instructora i secretària de l'expedient, es donà trasllat a l' interessat, concedint-li el termini de quinze dies per realizar les al·legacions que tengués per pertinents i proposar prova.

3.-El Sr. Francisco Campos Castro, no presentà al·legacions

4.-Les esmentades actuacions estan tipificades a l'Ordenança municipal de Gestió de Residus com a infracció greu (art. 24 a)); sancionable amb una multa de 750,01 € a 1.500 euros, conforme l'art. 26 de l'esmentada Ordenança.

No obstant, atès que es tracta d'un fet puntual i reconegut pel mateix interessat, es podria rebaixar la quantia de la sanció a judici de la que subscriu i fixar-la entre 60 i 750 € que és la mateixa escala que la dels supòsits de menor rellevància.

Vists els arts. 13 i següents del Decret 14/1994 de 10 de febrer pel qual s'aprova el Reglament del procediment a seguir per l'Administració de la Comunitat Autònoma en l'exercici de la potestat sancionadora i atès tot el que s'ha exposat; la instructora que subscriu formula al Sr. Batle-President la següent proposta:

Imposar al Sr. Francisco Campos Castro en qualitat de responsable de la infracció tipificada a l'art. 23.1 b) de l'Ordenança municipal de Gestió de Residus d'aquest municipi, una sanció de 100 €.

LA INSTRUCTORA

Sgt: Margalida Bonet.

02-03-2021”.

Aquesta proposta és un acte de tràmit, no decisori, i per tant no susceptible de recurs, sense perjudici d'impugnar en el seu dia la Resolució que posi fi al procediment.

 

Santa María del Camí, 29 de març de 2021

El batle-president

Niocolau Canyelles